Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Grootste gordijnenfabriek van Nederland viert 100 jaar

Janneke Eizema: "Wij hangen al bij duizenden mensen thuis en dat aantal groeit elke dag"

Vriesco International Fabrics, de grootste gordijnenfabriek van Nederland, viert haar 100-jarig jubileum. Op zaterdag 25 mei, van 11.00 tot 14.30 uur is iedereen van harte welkom om een blik achter de schermen te werpen.

Zaterdag 25 mei heeft Vriesco, bekend onder de merknaam A House of Happiness, open huis. "Een unieke kans voor een kijkje achter de gordijnen", zoals Johanna Jorritsma (CEO) graag de mensen uitnodigt. "Tijdens het open huis kun je ons vakmanschap bewonderen, bekijken hoe een miljoen meter stof eruit ziet en onze expositie 100 jaar Vriesco bezichtigen. Voor de eerste 2000 bezoekers hebben we een kleurrijke goodybag klaar staan."

136 medewerkers
Vriesco International Fabrics is opgericht in 1919 in Leeuwarden. In het bedrijf werken dagelijks 136 medewerkers. Met stevige Friese roots en het wereldberoemde Dutch design is het bedrijf marktleider in de Benelux. "Naast de historie van het bedrijf, kijken we graag naar de toekomst. Bijvoorbeeld hoe we innovatie, creativiteit en duurzaamheid bij elkaar kunnen brengen. Twee maand geleden hebben we hier de Design Studio voor geopend, dit is het creatieve broeinest van de organisatie. Daarbij zoeken we ook de samenwerking met scholen. Met bijvoorbeeld de NHL, Hanze Hogeschool en het Cibap uit Zwolle hebben we diverse projecten lopen", vertelt Jorritsma.

Open huis
Het open huis geeft iedereen de gelegenheid om binnen te kijken. "Voor ons 100 jaar bestaan wilden we iedereen in de wijde omgeving betrekken", vertelt Janneke Eizema (zie foto), die verantwoordelijk is voor de marketing. "Wij hangen al bij duizenden mensen thuis en dat aantal groeit elke dag. Daarnaast kennen mensen ons van het grote pand aan de Mr. P. J. Troelstraweg. Daarom willen we iedereen de kans bieden om even binnen te kijken. Door onze deuren voor iedereen open te stellen, maken we er een gezamenlijk feest van." 

In totaal heeft Vriesco International Fabrics meer dan 2000 gordijnstoffen en 300 stoffen in de collectie. Onder de merknaam A House of Happiness exporteert het bedrijf naar meer dan 40 landen, van Kroatiƫ tot Kameroen en van Noorwegen tot Nieuw-Zeeland.

Meer informatie:
Gordijnenfabriek A House of Happiness
Mr. P.J. Troelstraweg 147-2
8919 AA Leeuwarden
+31 (0)58 2677477
info@vriesco.com
www.ahouseofhappiness.nl

Publicatiedatum: