Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Assaf Israel, oprichter Joynout:

"De Daydream is niet zomaar een bank, geen zitplaats of chaise longue"

Een bijzonder zitmeubel dat Daydream heet en ontworpen is door Joynout. "Het belang van dagdromen is al bewezen in studies. Het herinnert ons eraan dat alles zijn tijd nodig heeft", zegt Assaf Israel, oprichter van Joynout.



"Nadat ik daar enige tijd over had nagedacht, had ik een visioen van een fragiel ogend object, met een sterk gevoel van zweven. Daarom is de Daydream ontworpen, bedoeld voor mentale en fysieke ontspanning. Het is een object dat ons in staat stelt om los te komen van de hectische realiteit en ons eraan te herinneren hoe belangrijk het is om van het moment te genieten. De Daydream is niet zomaar een bank, geen zitplaats of een chaise longue, het is een perceptie, ik wil dat gebruikers de sensatie van ons product kunnen voelen. Ik wil dat ze ten volle kunnen genieten van die innovatieve manier van loungen en een nieuw perspectief krijgen op de betekenis van leven in het moment", vervolgt Assaf Israel. 



Meer informatie:
Joynout
info@joynout.com
www.joynout.com