Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Housevitamin wil hip en sprankelend wonen bereikbaar maken

"We zoeken partners om brandshops te starten"

Housevitamin is naar eigen zeggen een jong en dynamisch label voor hippe woonaccessoires en kleinmeubelen. Thomas & Mischa zijn de trotse oprichters van Housevitamin en hebben als missie "hip en sprankelend wonen bereikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen".


Thomas en Mischa, eigenaren van Housevitamin.

"Wij zijn een groothandel en willen onze ‘vitamine mix’ betaalbaar houden en proberen de collectie zo samen te stellen dat alles volledig gemixt en gematcht kan worden met elkaar. Hiermee willen wij laten zien dat hip wonen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn", vertelt Mischa.

Vanuit hun magazijn in Alkmaar, via de webshop en tijdens diverse beurzen verkopen ze hun producten. "Inmiddels verkopen diverse winkels, conceptstores en webshops ons merk. Om ervoor te zorgen dat consumenten onze gehele collectie kunnen bekijken en kopen, zijn wij altijd op zoek naar partners om Housevitamin Brandshops mee te starten."

"Onlangs zijn wij met een aantal klanten Housevitamin Brandshops gestart in Loods 5 en Freetime (België). Dit zijn houten Housevitamin huizen waarin een groot deel van de collectie te vinden is voor consumenten. In deze huizen worden consumenten geïnspireerd en ervaren zij een groot ‘wil ik ook hebben’ effect, omdat alle spullen samen komen", besluit Mischa.

Meer informatie:
Housevitamin
Fluorietweg 18-B2
1812 RR Alkmaar
sales@housevitamin.com
www.housevitamin.com