Wintercollectie 2019 gepresenteerd in vernieuwde showroom

Jaarlijkse homeshows Dôme Deco in juni

De jaarlijkse homeshows van Dôme Deco staan weer voor de deur en zoals gewoonlijk zal de eerste show plaatsvinden in juni.
In de totaal vernieuwde showroom te Dilsen-Stokkem zal de aankomende wintercollectie van 2019 voorgesteld worden aan de zakelijke markt. Wereldwijd zijn klanten uitgenodigd om de nieuwe collectie te komen bewonderen.

"Cosmopolitan Lifestyle is een uitspraak die gebrandmerkt staat op de identiteit van Dôme Deco. Interieurcollecties met een 'Cosmopolitan Identity' staan gelijk aan een warme en gesofisticeerde collectie met typische stedelijke of urban kenmerken en met een vleugje luxe. Ons creatieve team reist de wereld rond om verschillende culturele vibes te absorberen. Ze laten zich inspireren door mode, trends, design, kleuren en texturen", vertelt een woordvoerster van Dôme Deco. 

Het assortiment bestaande uit meubels, verlichting, tapijten, accessoires, en textiel wordt naar eigen zeggen ook deze keer naar een hoger niveau getild op basis van drie nieuwe trendy thema’s.
Klanten kunnen nieuwe inspiratie opdoen, maar er kunnen ook workshops, seminaries of lezingen gevolgd worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om te overnachten in Hotel Terhills, wat is ingericht door Dôme Deco, om de volledige 'Cosmopolitan' ervaring te beleven. Los van de thuisbasis, wordt er ook op internationaal vlak flink aan de weg getimmerd, onlangs werden nieuwe showrooms geopend in Atlanta (USA) en Moskou en binnenkort ook in Tunesië.

De homeshows vinden plaats in de showroom in Dilsen-Stokkem van 16 tot en met 18 juni en 23 tot en met 25 juni a.s. Inschrijven is verplicht. 

Meer informatie:
Dôme Deco/IT Teutelberg 
Meerkensstraat 42 
3650 Dilsen-Stokkem (België)
+32 (0) 89 75 20 77
info@domedeco.com
www.domedeco.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.