Collectie doet denken aan organische boomstructuur

Philippe Starck ontwerpt nieuwe accessoires voor Duravit

Duravit en Philippe Starck presenteren de nieuwe accessoirelijn Starck T. De collectie combineert functionele nauwkeurigheid met organische vormen. In 1994 bracht Philippe Starck, in samenwerking met Duravit, de lijn Starck 1 op de markt. In het vervolg hierop volgden meerdere complete badkamerseries en nu, na 25 jaar, een nieuw assortiment accessoires.

"De vloeiende overgang van de ronde basis naar de geometrische
T-vorm is het bepalende designkenmerk van de serie, en doet denken aan een organische boomstructuur, een vertakking. Dit ontwerpelement is terug te vinden in elk onderdeel van de nieuwe serie en vormt daarmee de terugkerende, iconische signatuur.
De fijn uitgebalanceerde uitvoering hiervan, in elk van de afzonderlijke accessoires, zorgt voor een goed geproportioneerde vormentaal, die dankzij het verborgen bevestigingssysteem door niets wordt verstoord", vertelt een woordvoerder van Duravit.



Van closetrolhouder tot handdoek ring en zeepschaal, alle 16 elementen van de nieuwe serie zijn zowel verkrijgbaar in chroom als in de trendkleur matzwart. Visueel hoogtepunt van Starck T is de flesvormige zeepdispenser van mat, mondgeblazen glas, die gemakkelijk kan worden gevuld. "Hoge kwaliteit materiaal en afwerking garanderen een lange levensduur. Zowel in design als in materiaal afgestemd op alle Duravit-series, maakt Starck T de moderne badkamerinrichting compleet", besluit Duravit.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.