'De BMC-aanduiding zal ons werknemersmerk verder versterken'

Easyfairs door Deloitte uitgeroepen tot 'Best Managed Company'

Easyfairs is vorige week door Deloitte een 'Best Managed Company' genoemd. Een exclusieve aanduiding voor privébedrijven die "op het hoogste niveau van bedrijfsprestaties" opereren. Hiermee heeft zij het recht op exclusief gebruik van de BMC-aanduiding. De prijs werd uitgereikt tijdens een gala-ceremonie na de Belgium Best Managed Companies Convention, die plaatsvond op vrijdag 3 mei 2019 in Brussel. Deze nieuwe erkenning volgt kort nadat het bedrijf in 2018 de titel 'Ondernemer van het jaar' kreeg.

"Elk evenement moet gemeenschappen dienen, hun een toekomstbeeld geven, directe contacten tussen leden van dezelfde gemeenschap vergemakkelijken en hen een echt transformerende ervaring bieden", zegt Anne Lafère, Chief Operations Officer van Easyfairs. "Meer in het algemeen willen we een voortrekkersrol spelen op het gebied van technologie en marketinginnovatie om de Return on Investment (ROI) en de Return on Time (ROT) van onze bezoekers en exposanten te verbeteren."

Zowel Eric Everard als Chief Operations Officer Anne Lafère onderstrepen dat de basis voor het succes van Easyfairs het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent is. Lafère zei: "De BMC-aanduiding zal ons werknemersmerk verder versterken. Easyfairs is een geweldige plek om te werken!"

Sinds de oprichting 20 jaar geleden, heeft Easyfairs een jaarlijks groeipercentage van 13% per jaar doorgemaakt, door de lancering van nieuwe evenementmerken, de ontwikkeling en geo-klonen van bestaande merken en de acquisitie van merken van andere organisatoren. "Elk jaar herinvesteren we 80% van onze winst in toekomstige projecten en activiteiten", aldus Everard. Easyfairs organiseert momenteel 218 evenementen in 17 landen en beheert beurshallen in België, Nederland en Zweden. Het heeft nu 750 werknemers. "De toekenning van de Best Managed Companies-aanduiding is een andere grote onderscheiding voor elke medewerker in het bedrijf. We hebben een unieke bedrijfscultuur ontwikkeld waarin iedereen actief wordt aangemoedigd om dingen te 'easificeren': om de ervaring voor onze bezoekers, exposanten, partners en werknemers te vereenvoudigen en te verbeteren en zodat het gebruiksvriendelijk is.

www.easyfairs.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven