Hip2School

Hermeta lanceert nieuw interieurconcept voor scholen

Hermeta lanceert een nieuw interieurconcept voor scholen: Hip2School. Dit concept helpt bij het vormgeven van de centrale ruimtes en gangen in de school en past bij de nieuwe trend om scholen een fris, eigentijds en opgeruimd uiterlijk te geven. Hip2School sluit aan bij nieuwe Nederlandse onderwijsconcepten: traditionele klaslokalen verdwijnen meer en meer en flexibele leer- en werkruimtes worden gecreëerd.

Functionele inrichting en een mooi design
Met het HIP2School concept van Hermeta krijgt het interieur van een schoolgebouw een eigentijds, open en opgeruimd karakter. HIP2School is een nieuw concept, dat volledig naar eigen wens te personaliseren is, zodat ieder schoolgebouw een eigen identiteit en uitstraling krijgt.

HIP2School helpt bij het vormgeven van de centrale ruimtes en gangen in de school. Het speelse karakter van dit garderobemeubelconcept sluit goed aan bij specifieke wensen van het (basis)onderwijs of kinderdagverblijven.

Nieuwe onderwijsconcepten vragen om een nieuwe inrichting HIP2School past bij de nieuwe trend van bijvoorbeeld ‘Het nieuwe leren’ of de Brede school. Dit gaat gepaard met een compleet nieuwe inrichting van scholen. Traditionele klaslokalen verdwijnen steeds meer en er worden flexibele leer- en werkruimtes gecreëerd.

Fris, open, eigentijds
De inrichting wordt door Hermeta samen met architect, aannemer en school op maat gemaakt. Het concept bestaat uit praktische scheidingswanden, wanden onder ramen van het klaslokaal, kasten met opbergers en jashaken van 75% gerecycled aluminium. Hierbij ligt de focus op het creëren van opbergruimte, een handige indeling en een mooi ontwerp. Zo is er meer dan voldoende ruimte voor jassen en tassen maar wordt er tegelijkertijd rekening gehouden met inrichting en design. 

Duurzaam resultaat samen met aannemer en architect
Met de kennis en kunde van een breed scala aan materialen – waaronder circulair plaatmateriaal - creëert Hermeta op basis van het ontwerp een duurzaam eindresultaat. 

Over Hermeta
Hermeta levert al 95 jaar duurzame producten die comfort brengen in gebouwen, zoals bouw- en meubelbeslag, garderobes en jashaken, lockers, sanitaire wanden, gevels en interieurinrichting op maat.

Hermeta levert een breed pakket van bouw-, industrie- en interieurgerelateerde producten, met als basismateriaal aluminium. Hermeta staat voor duurzaamheid en innovatie. Sinds 2018 heeft Hermeta het C2C-silver Certificaat ontvangen voor al het Bouw- & Meubelbeslag en de aluminium Gardelux® Garderobes.

Bij het realiseren van een hoogwaardige productie neemt Hermeta haar verantwoordelijkheden in de zorg voor het milieu. Een lange levensduur, materiaalkeuze en de recyclebaarheid van de producten spelen daarom al in de ontwerpfase een prominente rol. En in de productiefase wordt zorgvuldig omgesprongen met afvalstoffen en restmaterialen. Ook heeft Hermeta twee labels geïntroduceerd: Hermeta life en Hermeta blue die de leidraad vormen om invulling te geven aan Innovatie en Duurzaamheid.

Meer informatie:
Hermeta
www.hermeta.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven