Nieuwe collectie van Olympia Ceramica

Revolutionair badkamerconcept: wastafel kan als koffer meegenomen worden

Het Italiaanse Olympia Ceramica komt met een revolutionaire concept voor de badkamer. De My.Bag wastafelcollectie interpreteert de vitaliteit, de drive en de dynamiek van het moderne leven en neemt ons letterlijk mee op reis.My.Bag is een wasbaksysteem dat kan worden gesloten waardoor er een kaptafel ontstaat. De kranen, die een strak ontwerp hebben, kunnen ook worden neergeklapt. Op deze manier ontstaat er een koffer die rust op een statief. De wasbak kan worden uitgerust met een zeepdispenser en handige organizer en daarnaast beschikt het over een handige make-upspiegel.

My.Bag is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en staat voor innovatie en uniciteit voor hen die hun badkamer in een exclusieve setting willen veranderen met een verfijnd en origineel ontwerp.

Het in Italië gevestigde Olympia Ceramica biedt modulaire programma's, inclusief keramische elementen en meubels om badkamers in te richten met een verfijnde, klassieke of eigentijdse uitstraling met stijl en persoonlijkheid.  

Meer informatie:
Olympia Ceramica
info@olympiaceramica.it  
www.olympiaceramica.it 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven