Bij restaurant Encore by Simonis in Scheveningen

Twee Awards uitgereikt tijdens USFloors en COREtec event

Ruim meer dan 220 genodigden waren aanwezig op het event van USFloors en COREtec in het restaurant Encore by Simonis in de haven van Scheveningen.

Deze prachtige locatie was het decor voor dit event. Er was de presentatie van de nieuwe collectie COREtec Visgraat met daarna workshops en een inspirerende boottocht. De namiddag werd afgesloten met een lunch.


Links Dhr. Jan Dossche President USFloors – COREtec International en rechts Raf Bahbout, Eigenaar van Floorhouse België.

Jan Dossche, President USFloors International:: “Het was een fantastisch event met een heel grote opkomst. We zijn trots op wat we op zeer korte termijn bereikt hebben met de talrijk aanwezige Nederlandse en Belgische klanten. Voor het derde jaar op rij organiseert COREtec, onderdeel van het Amerikaans-Belgische bedrijf USFloors, een USFloors – COREtec event. Ditmaal koos het bedrijf met Scheveningen en Encore by Simonis wederom een spraakmakende locatie.

Stijn Windels, Marketing Director bij COREtec: ''Ons bedrijf zweert bij een ruim aanbod aan kleuren & stijlen: een vloer voor elke persoonlijkheid. Maar in 2019 gaat we nog een stapje verder. De populaire Naturals Collectie, met authentieke & natuurlijke houttexturen, is nu ook deels beschikbaar in visgraatmotief. Ook hier ligt de nadruk op de gebruiksvriendelijke & eenvoudige installatie dankzij het handige A&B kliksysteem. Verder breidt COREtec ook het ProPlus-gamma uit met 20 nieuwe dessins en een groter formaat.”


Links Dhr. Jan Dossche, President USFloors – COREtec International, in het midden Dhr Sander Groen, Eigenaar Woonmode Rijswijk en rechts Dhr Mathijs Groen, Eigenaar Woonmode Rijswijk.

“De klanten waren allemaal heel tevreden. We hebben alleen maar lof gekregen. Dit smaakt naar meer.” Anthony Graham, van Headlam: ‘'Dikke pluim voor COREtec, zeer goede organisatie zoals altijd, schitterende locatie en heel goede workshops en presentaties.”

Tijdens het event werden ook nog 2 Awards uitgereikt. Woonmode uit Rijswijk won de Award voor de beste verkoop in Nederland in het afgelopen jaar 2018 en Floorhouse won de Award voor de beste verkoop in België in 2018. De uitreiking had plaats in het nieuwe restaurant Encore by Simonis in de haven van Scheveningen.

Meer informatie:
Coretec
www.coretecfloors.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven