Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Orbital-stoel geïnspireerd op ruimtevaartstation

In de ruimtevaart is een ruimtestation een faciliteit in een baan om de aarde waardoor mensen in de ruimte kunnen worden gehuisvest. Ze staan ​​bekend als "orbitale stations". Hoewel de eerste stations werden gelanceerd in de jaren '70, na de verovering van de ruimte, is degene die de geschiedenis ingaat het ISS: het internationale ruimtestation. Het is de grootste van de kunstmatige objecten in de baan van de aarde en werd gelanceerd en bestuurd door NASA na een gezamenlijke ontwikkeling met het federale ruimteagentschap van Rusland, vele jaren na de Koude Oorlog. Het ISS, gelanceerd in 1998, is tot op de dag van vandaag in de baan en verzamelt Amerikaanse, Canadese, Europese, Japanse, Russische en Braziliaanse astronauten.

Bij de Orbital-stoel wordt de weerstand van het staal en aluminium / nikkellegering tot de bovenste limiet gedreven. De stevigheid van de materialen, gekoppeld aan de lichtheid van het aluminium, is precies geschikt om de structuur van de stoel te stabiliseren.
Zowel de gebruikte materialen als de visuele eisen van de structuur maken lassen noodzakelijk. Om de structuur te voltooien, is het essentiële element 'patina' nodig, dat een bepaald niveau van deskundigheid vereist. Patina wordt ook wel aangeduid als koperroest. Deze wordt geproduceerd volgens de gewenste afwerking, of dit nu oud of hedendaags is.


Harow is een Franse ontwerpstudio die producten maakt die de perfecte combinatie vormen tussen kunst en design, waardoor de eerste in de tweede wordt gebracht. Onze filosofie is niet om een ​​trend te volgen, maar om ons te concentreren op de schoonheid van de objecten, wat resulteert in een plezierige weergave.

Meer informatie:
Harow
contact@harow.fr  
www.harow.fr 

Publicatiedatum: