Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
van Interfloor

Nieuwe tapijtcollectie geproduceerd op C.O.C. tuftmachine

Interfloor brengt een nieuwe tapijtcollectie op de markt, genaamd Sirius Project - SDN: Een Solution Dyed Nylon uitvoering van de reeds jaren succesvolle tapijtkwaliteit Sirius Project. Met de SDN-polyamide garens wordt het tapijt geproduceerd op een zogenoemde Cross-Over-Cut (C.O.C.) tuftmachine. Door de extra verfijnde 1/10e deling krijgt dit tapijt een intense pooldichtheid. Sirius Project-SDN is hiermee de nieuwe standaard in C.O.C.-projecttapijt met de hoogste gebruiksklasse 33 volgens de Europese Norm 1307.

De SDN garens zijn 100% UV-bestendig, 100% chloorbestendig en uitermate onderhoudsvriendelijk. De toegepaste Scotchgard Protector verschaft deze gesneden pool nog eens extra onderhoudsgemak. 

Dit maakt Sirius Project-SDN geschikt voor vrijwel iedere toepassing in kantooromgevingen, de onderwijssector, winkels, hospitality en gezondheidszorg. Van vliegveld tot warenhuis maar ook voor iedere woonruimte en intensief gebruik in gangen en op trappen.

Sirius Project-SDN is verkrijgbaar in een palet van 14 kleurstellingen. Actuele schakeringen bestaande uit drie geselecteerde kleuren. Ook verkrijgbaar in tapijttegels. 

Meer informatie:
Interfloor
info@interfloor.nl 
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: