Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Vanaf nu kunnen we jaloezieën elektrisch leveren'

JASNO komt met nieuwe collectie shutters en jaloezieën

JASNO, producent en leverancier van raambekleding, komt met een compleet nieuwe collectie shutters en houten jaloezieën. Met nieuwe kleuren en ladderbanden, nieuwe houtsoort en een nieuwe shutter lamelmaat bieden de collecties nog meer mogelijkheden om consumenten te voorzien van passende raamdecoratie. De shutters en houten jaloezieën zijn te combineren, vanwege dezelfde Paulownia houtsoort. De shutters en blinds zijn in dezelfde kleuren leverbaar en sluiten zo op elkaar aan.

Naast de altijd populaire wit- en zwarttinten is een selectie interieurkleuren terug te vinden in de collecties. De blinds zijn ook leverbaar in matte olie afwerking.

De shutter collectie is uitgebreid met een nieuwe lamelmaat, namelijk 76mm. “Deze medium maat is enorm populair in bijvoorbeeld de UK”, geeft directeur Jeroen Hermans aan. “Wij verwachten consumenten hiermee een aantrekkelijke lamelmaat te kunnen bieden, naast de lamelmaten S (63mm), L (89mm) en XL (114mm) die we al in onze collectie hebben”.

Hermans: “Ook de blinds collectie is vernieuwd. Zo hebben we vanaf nu ladderbanden in drie maten: naast onze standaardmaat ook een extra smalle of extra brede band. En waar we heel blij mee zijn, is dat we vanaf nu jaloezieën ook elektrisch kunnen leveren”.

Meer informatie:
JASNO
Lange Voren 25
5521 DC Eersel
info@jasno.com
www.jasnoshutters.nl

Publicatiedatum: