Iconische grachtenpanden vertaald in vogelhuisjes

Ontwerpstudio introduceert zomercollectie

Ontwerpstudio Frederik Roijé heeft een aantal nieuwe stukken ontworpen voor het lente/zomerseizoen. De nieuwe collectie bestaat onder andere uit iconische grachtenpanden vertaald in vogelhuisjes, gemaakt van weerbestendig multiplex en messing.


Vogelhuisjes gemaakt van weerbestendig multiplex en messing.Split-step is een eigentijdse trapladder als gebruiksvoorwerp, om op te zitten of om kleinere voorwerpen op te zetten. Smokestack is een haard geïnspireerd op de archetypische fabrieksschoorsteen, gemaakt van cortenstaal.

Ook heeft het ontwerpbureau enkele nieuwe hanglampen ontworpen. De Skylight hanglamp is gemaakt van gepoedercoat staal en heeft als doel uw eigen skyline te creëren. De lamp is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De Sliced sphere lamp creëert een lijn van licht doordat de vorm diagonaal ingesneden is. De twee helften lijken boven elkaar te zweven, terwijl de lichtlijn de bol omcirkelt. 

Storytelling: dit zijn donkergrijze elementen bedoeld als opslagruimte. De elementen kunnen in verschillende posities gehangen worden voor het tonen van accessoires of het opbergen van boeken. Ook op de Gouden Eeuw geïnspireerde houten schalen behoren tot de collectie en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen.

Frederik Roijé is een internationaal ontwerpbureau dat uiteenlopende producten ontwerpt voor merken. Het kantoor staat bekend om zijn creativiteit en innovatieve ontwerpen. Meubilair, verlichting, interieur en industrieel ontwerp maken deel uit van de geleverde diensten.
Ze verwelkomen samenwerkingsverbanden met partners die bereid zijn om grenzen te overschrijden en zich te onderscheiden door exclusief en innovatief design. 

Meer informatie:
Studio Frederik Roijé 
Industrieweg 29 
1115 AD Amsterdam
info@roije.com
www.roije.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.