Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tentoongesteld tijdens Euroluce

Vier nieuwe ontwerpen van Tsjechisch designlabel Bomma Lighting

Het Tsjechische designmerk Bomma Lighting heeft tijdens de afgelopen Euroluce in Milaan zijn vier nieuwe lampencollectie in geblazen glas voorgesteld, ontworpen door Big-Game, Studio de Form en Boris Klimek. 


Ontwerp Blimp

Een nieuw design, in alle eenvoud volgens de moderne trend. Tot de grenzen van het kunnen in geblazen glas. De collectie van Bomma Lighting tilt de verwachtingen qua hedendaags design nog hoger en dit steeds artisanaal.  


Ontwerp Pebbles

Het hele commerciële team alsook de designers  waren aanwezig om de nieuwe collectie met enthousiasme voor te stellen. Onder de nieuwigheden waren de lampen Blimb, Pebble, Pendulum en Lens. Daarnaast werden tafellampen, wandlampen en meer toegevoegd aan de reeds bestaande referenties, waardoor de creatieve mogelijkheden vrij verruimd worden. 


Ontwerp Pendulum

In het verlengde van Euroluce, presenteert de "Palermo Uno" galerij, Via Palermo 1 in Brera, Milaan, een deel van deze collectie tot eind juni 2019. Binnenkort zal deze collectie van dichterbij te bezichtigen zijn in de nieuwe showroom in Antwerpen.

Meer informatie:
Bomma Lighting
www.bomma.cz  

Agent BENELUX
Valérie STEYAERT
valerie@design.aminevit.eu  
+32.477.96.37.60.

Publicatiedatum: