Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Project Ocean Network Express door Gispen in beeld

‘De inrichting van ons nieuwe kantoor moest een corporate uitstraling hebben'

Ocean Network Express heeft met 1.440.000 containers en 240 schepen, waaronder 31 supergrote schepen, de zesde grootste vloot ter wereld. De logistieke operatie over alle zeeën en oceanen wordt verzorgd door een servicenetwerk in meer dan negentig landen over de hele wereld.



Ook Nederland is in dit netwerk vertegenwoordigd met een vestiging in havenstad Rotterdam. ‘De inrichting van ons nieuwe kantoor moest een corporate uitstraling hebben. Zo moesten de stoffering en het meubilair aansluiten bij de kleuren en materialen die zijn beschreven in onze design guidelines. Ondanks de richtlijnen kon de invulling nationaal worden uitgevoerd. We zijn hierbij goed geholpen door de architect en later door Gispen’, vertelt Paul Erftemeijer, directeur Benelux ONE.



Paul Erftemeijer, Directeur Benelux Ocean Network Express: ''Met de architect zouden we drie leveranciers bezoeken. Na mijn bezoek aan de showroom van Gispen was ik geheel overtuigd van hun vakmanschap en service. Ik werd alleen rondgeleid langs opstellingen die voor ons relevant waren. Die efficiëntie in combinatie met het goed aanvoelen van onze wensen, mogelijkheden én een passende offerte, hebben ons doen besluiten met Gispen in zee te gaan. Gispen én de architect hebben het mij makkelijk gemaakt bij het maken van keuzes. Dat was prettig, want dit hele inrichtingsproces was voor mij de eerste keer.’' 
  

Bekijk hier nog meer beelden van het project.

Bron: Gispen

Ook een project laten zien op ons nieuwsplatform? Laat het ons weten! Mail de informatie en foto's naar info@wonen360.nl

Publicatiedatum: