Bijzonder kamerscherm op stand van Milachocolata tijdens Independent Hotel Show

Hermeta levert met haar garderobemerk Gardelux een bijzonder kamerscherm uit The Kabuki Collection voor de Independent Hotel Show op 8 en 9 mei. De Independent Hotel Show is een exclusief business event voor Hotels en vindt plaats in de RAI in Amsterdam.

Het unieke scherm is tijdens het event te vinden op de stand van Milachocolata en is reeds door Jean Blanchaert, een vermaard Belgisch-Italiaans galeriehouder en curator, bestempeld als Europe´s Best en aldus tentoongesteld op Homo Faber 2018 te Venetië.

Dit kamerscherm maakt gebruik van de systemen die ontworpen zijn voor The Kabuki Collection. The Kabuki Collection werd exclusief voor Gardelux ontworpen door Edward van Vliet. Goudleermeester Sebastiaan van Soest van Goudleer-aterlier van Soest bracht zijn goudleer aan op panelen die schitteren binnen de systeemopzet van The Kabuki Collection. Aldus is een waar tailormade masterpiece ontstaan.

Het scherm is gemaakt met onder andere exclusief en prachtig goudleer. Goudleer is leer waarop een goudglans wordt aangebracht. Deze goudglans wordt verkregen door bladzilver op het leer aan te brengen en het daarna te voorzien van een gele vernislaag.

Milachocolata is de belichaming van ‘Haute Chocolaterie’. Milachocolata besteedt veel aandacht aan de kwaliteit, de vormgeving en uitstraling van zowel de chocola als de verpakking. Kenmerken die ook terugkomen in The Kabuki Collection. Mede om deze reden is deze bijzondere samenwerking tot stand gekomen.

The Kabuki Collection is een collectie van Gardelux en ontworpen door hospitality-ontwerper Edward van Vliet en zijn Studio. The Kabuki Collection is tevens onderdeel van zijn RoomsofOrigins.

De hoogwaardige collectie bestaat uit wand- en kamerschermen en design garderobes. De kamerschermen met garderobe, hangers en spiegel vinden hun weg naar suites in luxe hotels of kleedruimtes van spa’s. De producten uit The Kabuki Collection geven kantoorruimtes of winkels, een lobby of restaurant een eigen ruimte-indeling, een exclusieve sfeer en momenten van privacy.

Meer informatie:
Hermeta
info@hermeta.nl 
www.hermeta.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven