Poggenpohl en Porsche tekenen voor langdurige samenwerking

Poggenpohl heeft de samenwerking verlengd met The Porsche Design Group. De twee grote namen hebben een langdurig contract getekend, nadat ze al tientallen jaren samenwerken. 

In 2007 kwam de P’7340 keuken op de markt die bestond uit een rvs constructie. In 2014 volgde hierop de P’7350 keuken. Tijdens de nieuwe samenwerking willen de twee gerenommeerde merken hun keukenconcepten uitbreiden, zo ook de marketingactiviteiten. Ook wordt gewerkt aan een nieuw keukenmodel, dat op de markt gebracht gaat worden.

Jan Becker, CEO of Porsche Design: ''We kijken er echt naar uit om voort te bouwen op dit succesvolle partnerschap met het nieuwe, langetermijncontract.''

Ook Gernot Mang, CEO Poggenpohl, is blij met de nieuwe samenwerking: ''Een hoog niveau van ontwerpcompetentie, vakmanschap en de wereldwijde naamsbekendheid zijn slechts enkele van de gedeelde kernwaarden van Poggenpohl en Porsche Design. Ons eigen pad betreden, nooit stoppen, geloven in de beste oplossing - deze motto's vormen de basis van onze strategische samenwerking op gelijke voorwaarden." 

Meer informatie:
Poggenpohl
www.poggenpohl.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.