Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
820 lichten om rivieren uiterlijk te laten samenvloeien in de zee

Chinese Residentie op lijst World Interiors News Awards 2019

De inzendingen voor de World Interiors News Awards 2019 zijn geopend. Hier kunnen de beste internationale ontwerpen ingeleverd worden, zowel toekomstige als huidige projecten. 

Jingrui Majestic Mansion staat ook op de lijst in de categorie ResidentiĆ«le ontwikkelingen tijdens de Awards. De Mansion neemt "instant and eternity" als het hoofdthema en integreert de onmiddellijke verandering van de natuur en een verscheidenheid aan elementen van rivieren en meren, terwijl het tegelijkertijd zowel historische als hedendaagse designtrends, artistieke kwaliteit en menselijkheid combineert. 

Het project was oorspronkelijk ontworpen voor hun klant, Jingrui Holdings - een van de top 40 vastgoedondernemingen in China - en werd voltooid in januari 2019, goed voor 2.700 vierkante meter.

Er zijn verschillende hoogtepunten van het ontwerp, zoals het kunnen zien van de dynamische kunstinstallatie. Het beeld, Rise and Fall, is ongeveer 27 meter lang en 6 meter breed. De ontwerpers haalden hun inspiratie uit de rivier en integreerden het ritme, de stroming, de vorm en de verandering van de natuur in de levendige sculptuur. Ze combineerden het met 820 OLED vierkante lichten om het uiterlijk van de rivieren te laten samenvloeien in de spectaculaire zee.

Bekijk hier de beelden:

Publicatiedatum: