Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meerdere internationale prijzen gewonnen

Stijlvolle bloempot reinigt de lucht

De Clairy Luchtreiniger speelt in op de eigenschappen van plantenen versnelt het op een manier waardoor een enkele plant het werk doet dat een tuin zou doen. Bloempot Clairy combineert Italiaans design met de functie van een luchtreiniger. 

Met een geïntegreerde luchtreiniger, trekt Clairy verontreinigde lucht door de bovenkant, waardoor hij door en rond de plant en de bodem kan stromen, waardoor de plant micro-organismen, gassen en stofdeeltjes absorbeert. Clairy zuivert de lucht met behulp van de natuurlijke processen van de plant om verontreinigende stoffen op te vangen in de grond en rond de wortels, en de dan gezuiverde lucht verlaat de uitlaat via de plant. Omdat er geen industrieel filter is, vertrouwt Clairy op een effectieve vorm van biozuivering en heeft daarom geen periodieke vervanging van filters nodig. Het werkt ook geruisloos, doet zijn werk ijverig en biedt zelfs de mogelijkheid om luchtkwaliteitsniveaus na verloop van tijd te volgen en te meten.

Clairy is volledig in Italië ontworpen en volgt de hoogste normen van de Italiaanse esthetica en engineering (het product heeft Europese en Duitse designprijzen gewonnen). De bloempot komt van Italiaans keramiek door Venetiaanse vakmensen, waardoor het haute-decor, het consumentenapparaat en de voordelen van een gezondere levensstijl effectief worden samengevoegd tot een stijlvol product.

Bron: Yanko Design

Publicatiedatum: