Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dankzij de Digital Print Technology

Interfloor introduceert nieuwe vinylcollectie

Interfloor introduceert een nieuwe vinylcollectie, de Urban Stone Project. Een designercollectie dankzij de geavanceerde digitale drukinnovatie waarbij ontwerpen gerealiseerd kunnen worden. Een nieuwe dimensie in kleurdefinitie, ontwerp en prestaties waarbij extra grote afmetingen zonder patroonherhaling mogelijk zijn dankzij de Digital Print Technology.

Urban Stone Project is geïnspireerd op robuust verouderd beton en haakt met zijn opvallend grote tegels van 120 x 66 cm in op de trend van steeds grotere patronen. Het PVC vinyl met XXL tegels is geschikt voor grote vloeroppervlaktes maar leent zich ook voor kleinere vertrekken waar het rust en ruimte creëert.

Karakteristieke tegels met een industriële uitstraling. Een natuurgetrouwe vloer verkrijgbaar in 5 natuurlijke steen-betontinten passend in vrijwel ieder residentieel of projectmatig

De collectie Urban Project is uitgevoerd met een Natural Look toplaag en extra antislipweerstand. Samen met de toegepaste Premium Protect PU coating zorgt dit voor eenvoudig onderhoud en vlekverwijdering. Urban Stone Project beschikt over alle voordelen van PVC vinyl. Onderhoudsvriendelijk, geschikt voor vloerverwarming, vochtbestendig en in tegenstelling tot echte tegels geluiddempend en krasvast.

Bij de productie is gebruik gemaakt van een energie-efficiënte printtechnologie en uitharding van inkten waardoor een aanzienlijk deel aan energieverbruik wordt bespaard in vergelijking met traditionele afdrukapparaten. Daarnaast is het vinyl 100% recyclebaar en 100% ftalaatvrij. 

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: