Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Geen enkele klant wil nog gebruiksaanwijzingen lezen"

Nieuwe Miele modelvarianten vervangen 6000 inbouwapparaten

Begin mei startte de verkoop van de nieuwe Miele 'Generation 7000' inbouwapparatuur. Deze bestaat uit 3000 nieuwe modelvarianten in 15 productgroepen. Deze vervangen de vorige serie inbouwapparaten, 6000 in totaal. Miele lanceerde 'Generation 7000' in Gütersloh en bestaat uit vier designlijnen en drie kleurlijnen. 

Heldere vormen, veel glas, uitstekende afwerking en een intuïtieve bediening kenmerken het designconcept. Generation 7000 is geschikt voor elke inrichtingsstijl. Ook de bediening van de apparaten is herzien en is nu nog makkelijker gemaakt, voor een maximale intuïtieve bediening en consistente combinatiemogelijkheden. Andreas Enslin, hoofd design bij Miele, zegt: "Geen enkele klant wil nog gebruiksaanwijzingen lezen."

De apparaten zijn uitgerust met tal van hulp en slimme functies; van een hittebestendige camera in de oven tot een controleapp voor vaatwassers. De nieuwe generatie van de apparaten is beschikbaar in vier ontwerplijnen: Pure Line, Vitroline, ArtLine en Contour Line.

Meer informatie:
Miele
www.miele.nl 

Publicatiedatum: