Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Overdag niet zichtbaar, 's nachts een feestvierder

Nieuwe lampencollectie Flos bestaat uit geblazen glasmodules

De nieuwe lampencollectie Noctambule van Flos bestaat uit geblazen glasmodules, die doorzichtig zijn en dus overdag vrijwel niet bestaan. Maar als je ze in het donker activeert, veranderen ze in prachtige, verlichte lampen. Ontwerp van Konstantin Grcic. 


Noctambule: de nachtbraker of feestvierder. 
De nieuwe lampencollectie van Flos bestaat uit geblazen glasmodules, die doorzichtig zijn en overdag dus amper opvallen. De cilindrische glazen modules bepalen de basisgrammatica van de verzameling. De enkele module is een lantaarn. Verschillende modules op elkaar gestapeld creëren een lichte kolom of een hangende kroonluchter in een trapgat. Extra elementen zoals een glazen koepel of een kegelvormige kop zorgen voor extra prestaties, zoals een staande en een hanger.

De zorgvuldig gekalibreerde LED-technologie die de lampen voedt, wordt discreet geïntegreerd in de kruispunten tussen de glasmodules. 

Meer informatie:
Flos
www.flos.com 

Publicatiedatum: