Aanstaande maandag 6 mei in De Woonindustrie

Naast Marketday XL ook Trend Report Milaan

Op 6 mei 2019 vindt wederom de Marketday XL plaats in De Woonindustrie, hét uitgelezen moment om alle showrooms van de exposanten te bewonderen. Het gehele centrum is deze dag geopend voor retailers en consumenten. Alle deelnemende merken op het gebied van meubels, woonaccessoires, verlichting, slapen, textiel en domotica tonen hun actuele collectie. Van 10 - 17 uur is er de mogelijkheid om met deze exposanten in gesprek te komen.

Naast de tal van exposanten is er ruimte voor een break in het restaurant. En wil je een update van alles wat zich op de designbeurs in Milaan afspeelde? Dat kan, want om 12 uur is er een Trend report van Jelena Brillenburg Wurth. 

Trend Report Milaan
Ontdek al het designnieuws uit Milaan! Jelena Brillenburg Wurth geeft tijdens de Marketday XL een Trend report, waar ze zich zal gaan richten op de 4 sfeerelementen voor het interieur: kleur, dessin, materiaal en vormgeving.

Jelena is inmiddels al ruim 15 jaar als interieurstylist verbonden aan Ruim Interieuradvies. Ze geeft trendlezingen, is docent bij NIA Academie, is kleurspecialist voor Histor en is tevens ambassadeur interieurstyling particulier voor BNS Crisp.

“Milaan is tijdens de designweek een feest voor het oog en de geest! Door de hele stad is er volop inspiratie voor zowel de fabrikant, de productdesigner, de retailer als de interieurstylist. Graag wil ik met jullie mijn enthousiasme delen over wat ik heb gesignaleerd.”

Het Trend Report zal plaatsvinden in het Atrium om 12.00uur
Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven