''20.000 m2 aan opslag en 3500 verschillende producten binnen het gamma''

Linea Verdace is al 50 jaar een toonaangevende Belgische verlichtingsfabrikant

Al 50 jaar is Linea Verdace is een toonaangevende fabrikant in decoratieve, technische en architecturale verlichting. Het in Antwerpen gevestigde bedrijf ontwerpt alle ontwerpen zelf in België. 

''Wij zijn een bedrijf gevestigd in Antwerpen. Hier ontwerpen we onze producten, slaan ze op in onze 20.000 m² grote magazijnfaciliteit en verzenden ze naar de hele wereld. Nog steeds een familiebedrijf en we zijn een van de grootste spelers in Europa geworden.''


Een greep uit de collectie.

Door de grote capaciteit aan opslagruimte kan Linea Verdace klassieke-, moderne-, buiten-, of technische verlichting en lampen aanbieden aan de B2B klant. 


Foto van een laatst afgerond project van het verlichtingsbedrijf.

''Langs de ene kant hebben we meer dan 3500 verschillende producten binnen het Linea Verdace gamma, op voorraad. Aan de andere kant is er Linea Verdace Unlimited (UL) waar we op maat gemaakte verlichting aanbieden ideaal voor projecten.''

Geschiedenis
Het bedrijf GEVE werd in 1969 opgericht door de heer en mevrouw Verdat. In het vroege begin fabriceerde GEVE designlampen. 
Na een tijdje werkte het bedrijf met veel onderaannemers en voegde ook een deel van de distributie toe aan zijn activiteiten. Van de garage waar het allemaal begon, groeide GEVE op tot het volwassen bedrijf dat het vandaag is. Het bestreken gebied was voornamelijk België en Luxemburg. Begin jaren negentig betrad de tweede generatie het familiebedrijf en koos voor een strategie van productie en branding. Dit evenals exporteren naar verschillende landen.

GEVE groeide van een middelgroot tot groot bedrijf dat nog steeds voor 100% eigendom is van de familie Verdat.

De merknaam 'Linea Verdace' werd gelanceerd in de jaren negentig, als afspiegeling van de familienaam. Sinds 2002 is Linea Verdace/GEVE gevestigd in een gloednieuw gebouw van meer dan 8000 m². Op dit moment wordt Linea Verdace verkocht in België, Nederland, Luxemburg, Engeland, Ierland, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Polen, Rusland .. en de manier 'down under': Nieuw-Zeeland.           

Meer informatie:
Linea Verdace
linea-verdace@linea-verdace.be  
www.linea-verdace.be 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven