Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Specifiek gericht op professionals binnen de branche

Pot Interieur organiseert nieuw design event 'Scandinavian Days on Design' op 16 mei

Een dag lang geïnspireerd worden door de wereld van het succesvolle Scandinavische design; dat is de opzet van het event Scandinavian Days on Design dat georganiseerd wordt bij Pot Interieur, op donderdag 16 mei in Axel. Het event bij Pot en Berden interieur is een samenwerking met Projectinrichting AXL.

''Tijdens dit event, dat speciaal gericht is op professionals als ontwerpers en (interieur)architecten, laten we u kennismaken met tal van facetten van deze unieke meubelstroming. Dat doen we met enkele gerenommeerde sprekers en door in een sfeervolle omgeving samen met onze partners een unieke collectie meubelen uit het Scandinavisch design te presenteren.''

Kroonjuwelen van aansprekende merken
Die partners zijn Carl Hansen, Muuto, Louis Poulsen, Fritz Hansen, Gubi, HĂG, Offecct, Efg, Edsbyn, Engelbrechts en House of Finn Juhl. Zij nemen speciaal voor deze dag hun kroonjuwelen mee, noviteiten en bijzondere meubels uit het Scandinavisch design.

Moderator Jeroen Junte
De begeleiding van het event is in handen van Jeroen Junte. Junte is een freelance journalist/schrijver/curator/moderator/researcher met een focus op design en architectuur. Hij is vaste medewerker bij de Volkskrant, Elle Decoration en Architectuur NL en publiceert regelmatig in internationale magazines als Frame and DAMN.

Daarnaast schrijft hij boeken en geeft les. Als ervaren moderator en kenner zal hij de sprekers ongetwijfeld diep in de materie laten duiken en een stimulerende dialoog tussen deze sprekers en het publiek op gang brengen.
De sprekers zijn: futurologe en design trendwatcher Anne Lise Kjaer van het Londense Kjaer global, Charlotte Ravnholt, hoofdredacteur van Bo Bedre en het in de Benelux verschijnende Magazine Scandinavian Living, en de Deense architect Troels Grum-Schwensen.


Een impressie van verschillende merken die vertegenwoordigd zijn.

Programma
Het programma start om 13.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Tussen de lezingen door krijgt u de gelegenheid om de diverse partners te bezoeken en de showroom te bekijken; dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Inschrijven
Aanmelden kan hier. Reageer snel want het aantal plaatsen is beperkt. Bij het aanklikken op aanmeldbutton is het hele programma te zien.

Meer informatie:
Pot Interieur
Nieuwendijk 89
4571 LH Axel
www.pot.nl 
Scandinavian Days event