Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens Consumenten Inspiratiedag op 19 mei

La Aurelia Exposeert Fine Art in ETC Design Center

Naast de wallpaper-collecties heeft La Aurelia ook een kunstcollectie ontworpen. Deze Fine Art Collectie 'Dutch Dreams' bestaat uit Idyllische taferelen op houten panelen. Inspirerende Hollandse dessins in de sfeer van de Oude Meesters. Allen in een compacte maat. Hierdoor zeer geschikt als wanddecoratie bijvoorbeeld in combinatie met de gelijknamige Wallpaper Collectie.

Deze kunstserie is normaal gesproken op afspraak te bezichtigen in de showroom van La Aurelia in Almere. Maar voor de komende Consumenten Inspiratiedag op 19 mei in het ETC Design Center in Culemborg, verhuizen enkele werken naar de La Aurelia B2B-showroom. De kunstwerken zijn alleen op deze dag (!) op deze locatie te bewonderen!

U bent van harte welkom om de werken van dichtbij te komen bekijken. Eigenaresse en ontwerpster Aurelia Ebbe is aanwezig en vertelt u graag meer over deze limited edition kunstserie. 

Zondag 19 mei
ETC Design Center Europe
La Aurelia Design
Stand 15 /15a, 1e verdieping
10:00 -17:00 uur
www.etcdesigncenter.nl 

Publicatiedatum: