Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Product is dé oplossing voor het slaapprobleem van zijn vrouw

Mark Zuckerberg zoekt ondernemer voor 'slaapdoos'

De CEO van Facebook Mark Zuckerberg heeft flink nagedacht over het slaapprobleem van zijn vrouw Priscilla Chan. Het stel heeft twee dochters. Wanneer zijn vrouw 's nachts wakker wordt, kijkt ze op haar telefoon hoe laat het is en om te zien of de kinderen al bijna wakker worden. Doordat ze de tijd op dat moment ziet, raakt ze gestrest en kan ze niet meer in slaap komen.

Zuckerberg bedacht een oplossing en bouwde de zogenoemde slaapdoos. Het licht uit deze houten doos is net fel genoeg om te weten of ze moet opstaan of niet. Zo hoeft de vrouw van Mark niet op haar telefoon te kijken en kan ze weer rustig gaan slapen, wanneer ze wakker wordt. Het is een simpel design, bestaande uit een houten constructie. 

Business Insider: ''Tot nu toe werkt dit beter dan ik had verwacht, ze kan nu gewoon doorslapen”, zegt Zuckerberg erover. “Met mijn achtergrond is het bouwen van een apparaat om mijn partner te helpen met slapen een van de beste manieren om mijn liefde voor haar te laten zien.” 

De reacties op het product zijn divers. Zo vind de één het geniaal, terwijl de ander het verre van interessant vindt. Zuckerberg geeft echter aan dat zijn vrienden erg enthousiast zijn en ook wel zo een slaapbox willen. Hij is daarom op zoek naar een ondernemer die zijn idee krijgt en deze dozen wil gaan maken. 

Publicatiedatum: