Bij uitstek geschikt voor horeca of commerciële omgevingen

Nieuw ontwerp MENU: ''We keken naar de klassiekers voor inspiratie''

De Co Lounge Chair van het merk MENU heeft een licht ontwerp met een lage zitting. De stoel is ontwikkeld om een superieur gevoel van comfort te geven in combinatie met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. “We keken naar de klassiekers voor inspiratie. Vervolgens combineerden we staal met houtwerk door middel van iconische details en vormen”, aldus de in Kopenhagen gevestigde studio NORM Architects.

De ontwerpen van NORM Architects kenmerken zich door een minimalistische aanpak, die gericht is op de menselijke vorm. De Co Chair-collectie is ontwikkeld in samenwerking met Els van Hoorebeeck en The Office Group. De nieuwe toevoeging aan de collectie vertaalt de dinerstoel naar een lagere zitting voor lounges. De stoel is daardoor bij uitstek geschikt voor de horeca of voor commerciële omgevingen.

Bij de Co Lounge Chair kozen de ontwerpers ervoor om de onderdelen van de stoel van elkaar te scheiden. Hierdoor ontstaat een visueel lichtere indruk. Het stalen frame zorgt voor een stabiele ondersteuning van de stoel, terwijl de zitten, armleuningen en rugleuning zijn vervaardigd van fineerhout. De rugleuning is in een hoek geplaatst, waardoor het comfort wordt geoptimaliseerd. De leuning is samen met de zitting vormgegeven in een curve, zodat het lichaam goed wordt ondersteund.

Net als bij andere meubelen in de Co Chair-collectie kan de loungeversie met verschillende stofferingen worden aangepast. Hierdoor kan de stoel met gemak worden gebruikt bij elk interieur.

Meer informatie:
MENU
www.menu.as 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven