Belgisch kledingmerk richt winkels in met Parador-laminaat

Het gekende Belgische kledingmerk JBC kiest voor het inrichten van haar nieuwe winkels voor de laminaatvloeren van PARADOR. JBC stelde een apart vloerproduct samen dat qua look en feel 100 % aansluit bij de trendy inrichting van de winkels.

Het natuurlijk voorkomen van PARADOR-laminaat geeft een  sfeervolle totaalbeleving aan de winkelruimtes. Naast het esthetische is het van groot belang dat de vloeren slijtvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Dagelijks komen honderden klanten letterlijk over de vloer. De vloeren dienen dus tegen een stootje te kunnen.

De plaatsingen in de vestigingen worden uitgevoerd door verschillende parketbedrijven. Pascal Dumont, zaakvoerder van Maxim’s Parket, stelt vast: “De PARADOR-laminaatvloer is een kwalitatief goed product dat geschikt is voor plaatsing in grotere ruimtes omwille van zijn stabiliteit en sterke slijtlaag.”

Het productieproces, de grondstoffen, het bronnen- en milieubeheer, evenals de productkwaliteit van dit merk met verantwoordelijkheid, vervullen ruimschoots de wettelijke normen. Ook hierin sluit PARADOR perfect aan bij de JBC-filosofie. YEPP, verdeler van de PARADOR-collectie, is opgetogen over de samenwerking. Hans Declercq, zaakvoerder van YEPP: “Het geeft erg veel voldoening om onze expertise ter beschikking te kunnen stellen van een bedrijf dat oog heeft voor kwaliteit en duurzaamheid. JBC heeft een sterke keuze gemaakt.”

Meer informatie:
YEPP NV
www.yepp.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.