Pottery Pots speelt hierop in met nieuwe collectie

De kleur waar iedereen het over heeft op interieurgebied

Roestkleuren zijn overal op het moment! Omdat je deze kleur op veel verschillende manieren kunt combineren en deze zich gemakkelijk aanpast aan een ruimte, is het een tint die veel mensen aanspreekt. De warme en neutrale kleur voegt een zeer gezellige sfeer toe aan zelfs de koudste interieurs. Roest gaat goed samen met natuurlijke tinten, van groen tot zand.

Pottery Pots speelt hier op in met de Raw Collectie. Deze collectie komt het best tot zijn recht in een ruime omgeving waar ze gezien mogen worden. Maar de potten misstaan ook zeker niet in een karakteristiek interieur, waar het beste van beiden naar bovenkomt. De gespoten cement finish en diepe roestkleur maken van deze collectie een unieke verschijning.

De basis van de pot is gemaakt van cement, zand en glasvezel. Daaroverheen zit een laag van gespoten cement, wat zorgt voor zijn unieke structuur. De plantenbakken zijn vorstbestendig. Een speciale beschermingslaag over de oppervlakte maakt het materiaal ook geschikt voor direct zonlicht.

De Raw collectie is verkrijgbaar in de modellen Cody, Cody High en Ruby in diverse maten. Alle items zijn handgemaakt, wat betekent dat elk item uniek is in zijn soort. 

Over Pottery Pots
Pottery Pots is een internationaal merk met Nederlandse roots. Zij ontwikkelen en verkopen al meer dan tien jaar hoogwaardige plantenbakken, accessoires en aanverwante producten voor huis, tuin, kantoor en openbare ruimtes. Elk product van Pottery Pots is ontworpen vanuit een simpel maar slim perspectief. Het bedrijf gelooft in basis vormen en modellen zonder deze als saai te zien. Deze nuchtere manier van denken en ontwerpen is te danken aan hun Nederlandse identiteit en is algemeen bekend als ‘Dutch design’. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalsmeer, vlakbij de bloemenveiling en het tweede kantoor bevindt zich in Hamilton, New Jersey (USA). Beide vestigingen hebben een eigen magazijn van waaruit de producten worden geleverd aan meer dan 1000 verkooppunten wereldwijd. 

Meer informatie:
Pottery Pots
sales@potterypots.com 
www.potterypots.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven