Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Heuse color splash van modieuze, nieuwe fairkleuren

Vloerenbedrijf lanceert nieuwe collectie op architect@work in Kortrijk

Het Belgische vloerenbedrijf Ntgrate introduceert collectie 2.0 op architect@work in Kortrijk. Deze bestaat uit een heuse color splash van modieuze, nieuwe fairkleuren: black & white en crème & donkerbruincombinaties. Verder zijn er twee nieuwe dessins: Sharp en Bold. De collectie is beschikbaar in tegels en rollen én kan ook in gewaagde snijvormen versneden worden. 
De collectie is ook gelanceerd op architect@work in Barcelona en werd volgens een woordvoerder van Ntgrate enthousiast onthaald.

Volgens Ntgrate kies je met Sharp altijd de juiste richting. "Waar anderen links of rechts verdwalen, loop jij een eigen weg. De pijlen in het hout vertellen precies waar je heen wil gaan. Scherp van geest schiet je recht op je doel af."
Sharp combineert de warme uitstraling van een plankenvloer met alle voordelen van geweven vinyl. Dit nieuwe design is beschikbaar in zes all-time favourite tinten: classy chic met Claire of de donkerbruine tegenhanger Bruno. Black & white is er in gebroken wit (Pearl) en matzwart (Mauro). Dankzij de afmeting van 1.000 x 250 mm zijn de legmogelijkheden van Sharp heel divers.

Collectie 2.0 vult het bestaande fairgamma met maar liefst 17 energieke tinten aan:
- 4 groentinten: van ‘Esmée, een diepgroene smaragd tint, Hazel, Chloé tot de lentefrisse Myrthe;
- Van skinntint Inez tot Sienna, een zachtroze en stoere koperkleur , tot de roestrode Coralie;
- Het warmgele Camille, het vuurrode Suri en intense paarstinten Viola en Fleur;
- Diepblauw Océane, koningsblauw Henri en royaal Albert.
Naast deze colorrush kan er ook geopteerd worden voor een Black & White-combinatie. Aurore, zuiver als wit goud en kristal combineert perfect met de mat zwarte Leila of Raven.

Bold and beautiful.

Over Bold meldt Ntgrate het volgende: "Jouw leven is geen rechte lijn. Jij danst door je dagen. Rond en rond en rond. Op de vloer zie je het dynamische ritme van je bestaan. Je eindigt waar je begon, in cirkels van gepolierd beton."

Bold. The circles of life. 
Dit nieuwe patroon wordt zowel in een koele (Pierre) als een warme (Stan) grijstint in tegels van 500 x 500 mm gebracht.

Versatile snijvormen.

"Ntgrate® is een familie met een hoek af. Letterlijk. De vierkante tegel, planken en rolvorm ken je al. Overal zie je vierkanten en rechthoeken. Iedereen verbergt de voegen. Ik doe bewust het omgekeerde: het lijnenspel moet opvallen. Zo krijgt je vloer pas echt een ziel.”  Dat zegt Gerd Couckhuyt, designer van Ntgrate 'Versatile'.
Om een vloer extra karakter te geven, creëerde Belgisch designer Gerd Couckhuyt voor Ntgrate vijf nieuwe snijvormen: van het gedurfde Bean tot het futuristische Flowerz. Speel met de vormen en legrichting tot de puzzel past.

Meer informatie:
Ntgrate
info@ntgrate.eu
www.ntgrate.eu

Publicatiedatum: