Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prestigieuze ziekenhuisopdrachten in Dubai en Bahrein

Koninklijke Ahrend slaat toe in de Golfstaten

Koninklijke Ahrend heeft twee prestigieuze inrichtingsopdrachten voor ziekenhuizen in de Golfstaten in de wacht gesleept. In Dubai gaat Ahrend het London Kings College Hospital inrichten en in Bahrein het MKCC met een totale waarde van ruim $4 miljoen.

Ahrend maakt dit bekend ter gelegenheid van de opening van haar 2e showroom in Dubai die volledig is gericht op de healthcare sector. Deze sector is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van Ahrend in de Golfstaten. Ahrend benut hierbij de uitgebreide expertise die zij als marktleider in deze sector in Nederland heeft opgebouwd.

Koninklijke Ahrend is sinds 2012 actief in de Golfstaten met het bedienen van grote multinationals, sinds 2016 vanuit haar vestiging in het Dutch Design Center in Dubai. Onlangs mocht Ahrend voor Dubai’s Emirates het Flight Training Academy in Dubai inrichten. Met het openen van een tweede showroom die volledig is gericht op de healthcare sector richt Ahrend haar pijlen in de Golfstaten nu ook op deze snel groeiende sector waarin miljarden worden geïnvesteerd. Inmiddels heeft Ahrend twee prestigieuze projecten in de wacht weten te slepen. In Dubai het London Kings College Hospital en in Bahrein het MKCC met een totale waarde van ruim $4 miljoen.

Meer informatie: www.ahrend.com

Publicatiedatum: