Zweedse beddenmerk komt daarmee op twintig verkooppunten

Hästens Store opent de deuren in Zwolle

Homan Slapen, met vestigingen in Groningen en Drenthe, heeft in Zwolle een nieuwe Hästens Store geopend. Eigenaar Rubert Homan: “Ons slaapadvies is al meer dan 100 jaar een begrip. Deze kennis blijkt in combinatie met het merk Hästens een bijzonder goede combinatie te zijn die we graag in een groter gebied aan willen bieden.”

De nieuwe Hästens Store Zwolle opende onlangs feestelijk haar deuren met nieuwe Hästens-ambassadrice Jelka van Houten (bekend als televisie- en toneelactrice, en zangeres). Alle aanwezigen in de 170 vierkante meter grote winkel aan het Spinhuisplein in Zwolle werden geheel in stijl van luxe hapjes en drankjes voorzien, verzorgd door Block Catering.

Homan Slapen is sinds 1911 een autoriteit op het gebied van slaapadvies. Eigenaar Rubert Homan is de vierde generatie. Homan Slapen heeft naast de Homan Slapen-winkels in Haren en Assen al jaren ervaring opgedaan met het Zweedse beddenmerk in haar Hästens Store in Assen. Hierdoor leek de uitbreiding met de Hästens Store Zwolle logisch, maar dat ging niet zonder slag of stoot: “We waren al jaren op zoek naar een juiste locatie in Zwolle omdat de ambiance en het ‘niveau’ van de winkels in de buurt belangrijk zijn voor een luxe concept als een Hästens Store. Op onze nieuwe locatie in de buurt van De Librije, Nibourg Interieurs en Bulthaup Keukens, gaat Hästens Store Zwolle een waardevolle aanvulling zijn.”

In Nederland blijft het Zweedse beddenmerk groeien aan populariteit. Met de toevoeging van Hästens Store Zwolle komt het merk nu op 20 verkooppunten. Hästens Store Zwolle is ingericht volgens het laatste Hästens-concept, dat op het moment wereldwijd in alle Hästens Stores wordt uitgerold. In een Hästens Store worden klanten stap voor stap en in een inspirerende omgeving meegenomen om het bed uit te kiezen dat het beste bij hen past. Hästens Country Manager Jos de Werd: “Onze partners, zoals Homan Slapen, kiezen voor Hästens omdat ze geloven in de kwaliteit van onze handgemaakte bedden en het concept van de Hästens Store dat hen in staat stelt om optimaal advies en service te bieden aan klanten.”

Meer informatie:
Hästens Store Zwolle
Spinhuisbredehoek 10
8011 XC Zwolle 
www.homanslapen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven