Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitgebreid programma Leolux met banken, divans en aanbouwelementen

'Organische vormen zittingen en armdelen geven Flint een vriendelijke uitstraling'

Functioneel mooi, voorzien van subtiele rondingen: dat zijn de belangrijkst kenmerken van Flint van Leolux. Een uitgebreid programma, met banken, divans en aanbouw-elementen die zo geconstrueerd zijn dat er grote en kleine opstellingen mee gemaakt kunnen worden: een hoek van 90 graden bijvoorbeeld, of een spannende schuine combinatie. De organische vormen van de zittingen en de armdelen geven Flint een vriendelijke
uitstraling, die wordt versterkt door de royale losse zitkussens. 


Bij Flint kan men de eigen creativiteit helemaal de vrije loop laten. Het programma omvat een groot aantal banken, divans, aanbouwelementen en een poef, gestoffeerd in stof of leer. Afhankelijk van de bekleding past Flint zich aan elk interieur aan als een kameleon; van prettig casual tot rijk en elegant. De siernaden worden naar wens uitgevoerd in een afwijkende kleur. Daarnaast kan er gekozen worden voor de aluminium poot Fino (optioneel in de Leolux Epoxykleuren) of voor de poot Titan (standaard in Epoxykleuren, optie in Black Chrome). Voor langere gebruikers zijn de Flint banken, elementen en poef leverbaar met hogere voetjes (+2 cm).

Poef Amulet, bijzettafel Griffo en karpet Girisha

Meer informatie: www.leolux.nl

Publicatiedatum: