Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nominatie De Rock voor German Design Award

Het zitsta bureau De Rock van Design Djunky en ontworpen door  Orlando Tjin Asjoe is genomineerd voor de zeer prestigieuze German Design Award 2020.

De German Design Awards worden jaarlijks uitgereikt aan producten en projecten die een baanbrekende bijdrage leveren aan het Duitse en internationale designlandschap. Een internationale jury bestaande uit professionals uit verschillende branches waarborgt het niveau en de kwaliteit van de genomineerden. "Het is dus een grote eer om alleen al genomineerd te zijn!", laat een woordvoerder weten.

De Rock is genomineerd in de categorie ‘Excellent Product Design’ in de subcategorie ‘Office Furniture’.
Alles in de vormgeving van de Rock staat in dienst van logica, duurzaamheid en eenvoud. Dit uit zich in de manier van productie, vervoer, de eenvoudige montage en de functionaliteit van dit bijzondere bureau. Dit is een belangrijke reden waarom de Rock een nominatie voor een Design Award in de wacht heeft gesleept, maar zeker niet de enige reden! Want de Rock is tevens het eerste elektrische zit-sta bureau ter wereld met zichtpanelen. Deze unieke toevoeging is zowel van functionele als esthetische waarde voor het bureau.

De winnaars van de German Design Award 2020 worden in augustus 2019 bekend gemaakt, dus wordt vervolgd...

Meer informatie:
Design Djunky
Pampuslaan 90
1382 JR Weesp
+31 (0)20 244 08 67
info@designdjunky.com
www.designdjunky.com

Publicatiedatum: