Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Li Edelkoort presenteert voor 20e jaar prognose op interieurgebied:

"Invloed food gaat steeds verder, het beïnvloedt materiaalontwikkeling, kleur en vormgeving"

Op vrijdag 24 mei presenteert Lidewij Edelkoort voor het 20e jaar haar trendprognose aan de leden van het Nederlands Interieur Instituut (NII). Dat betekent dat haar forecast al zoveel jaren zijn weg vindt naar de diverse afdelingen bij de aangesloten bedrijven en dus 20 jaar collecties waarbij haar visie wellicht aan de basis heeft gestaan. Wat het NII betreft een feestje waard en een speciale dag waar de leden voor worden uitgenodigd.

De presentatie vindt plaats in het nieuwe spraakmakende theater Het Speelhuis in Helmond. De Onze Lieve Vrouwe kerk is volledig omgebouwd naar een theater. Jochem Otten, zwaait er de scepter en hij zal zelf wat bijzonderheden over de locatie toelichten. Voorheen was Jochem Otten hoofd Onderwijs bij de Design Academy in Eindhoven. Dus geen onbekende in onze branche en een bijzondere mix komt hier samen.

Voldongen feit
Tien jaar geleden maakte Lidewij Edelkoort een trend forecast waarin ze beweerde dat food belangrijker zou gaan worden dan fashion. "Dat is inderdaad een voldongen feit geworden. Maar de invloed van food gaat nog steeds verder en beïnvloedt nu materiaalontwikkeling, kleur en vormgeving. Daarom hebben we samen met het NII besloten om dit jaar 2019 te focussen op de dialoog tussen food en interieur", aldus Lidewij.
En omdat food een belangrijk thema is worden de leden een feestelijke lunch aangeboden. Verantwoordelijk voor de lunch is Ogentroost, een Amsterdams cateringcollectief dat kookt met toevoeging van eetbare bloemen. De tientallen bloemsoorten worden in eigen tuinen gekweekt op het terrein van ateliercomplex Nieuw en Meer, en daarmee worden prachtige taarten gemaakt; visueel verleidende cateringen en diners gerealiseerd en heerlijke producten ontwikkeld zoals o.a. bloemenzout, bloemenboter, bloemenoliën en -azijnen. Ogentroost brengt bloemrijk, poëtisch, en feestvreugdeverhogend eten!

Programma
10.30 – 11.15  Ontvangst en registratie met koffie en taart
11.15 – 11.30  Introductie theater door directeur Jochem Otten
11.30 – 13.00  Trendforecast Lidewij Edelkoort
13.00 – 14.00  Feestelijke lunch gemaakt door Ogentroost

Leden met een full membership hebben zoals gebruikelijk recht op 2 toegangskaarten. Extra toegangskaarten voor collega's zijn te bestellen voor € 125,00 per persoon (ex. BTW).
Leden met een basis membership betalen € 125,00 p.p. (ex. BTW).
Voor niet-leden bedraagt de toegangsprijs € 295,-

Meld je direct aan via info@interieurinstituut.nl en de deelname met verdere details wordt direct bevestigd.

Meer informatie: www.interieurinstituut.nl