Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe categorie op reeds bestaande boxsprings en matrassen

Swiss Sense breidt beddencollectie uit

Swiss Sense breidt haar assortiment uit. De slaapaanbieder voegt een nieuwe collectie bedframes (bedden) en slaapkamermeubels aan haar bestaande assortiment boxsprings en matrassen toe. Dankzij de nieuwe Balance collectie kunnen consumenten in Nederland vanaf nu voor alles op het gebied van slapen terecht bij Swiss Sense. Vlaanderen volgt hierna snel.

Bedframe Focus.

De nieuwe Balance collectie bestaat uit een serie bedframes, nachtkasten, commodes en kledingkasten, die zijn ontworpen om rust te brengen in de slaapkamer. Het ontwerp van de collectie is geïnspireerd op de eenvoud en rust van de natuur.

Het overgrote deel van de items uit Balance collectie is gemaakt van hoogwaardig eikenhout. De vier bedframes van massief eikenhout hebben ieder een eigen, karakteristiek en onderscheidend ontwerp, alle luchtig en uitgebalanceerd. Van het minimalistische ontwerp van bedframe Focus (zie foto) met massief eikenhouten poten of het klassieke en tijdloze lijnenspel van bedframe Timeless, tot het zachte uiterlijk van Pure met zijn afgeronde hoeken of het ruwe en industriële design van Raw.

Contrasterende, zwart stalen details geven de collectie een strakke en eigentijdse look. De eikenhouten nachtkast, -tafel, commode en kledingkast maken de slaapkamer compleet.
Naast eikenhouten bedden en slaapkamermeubels bestaat de Balance collectie ook uit items met een eiken-look. Bedframes Minimal en Elegant hebben een melamine afwerking en zijn hierdoor, net als de hierbij passende slaapkamermeubels, krasvast en onderhoudsvrij. De fijne, natuurgetrouwe houtnerfstructuur in de afwerklaag heeft de uiterlijke kenmerken van eikenhout en zorgt voor datzelfde natuurlijke gevoel in de slaapkamer.

Creëer een eigen stijl
Omdat geen smaak hetzelfde is, zijn alle eikenhouten items uit de Balance collectie zelf samen te stellen. De keuze uit verschillende hoofd- en voetborden, vier typen poten en zes kleuren eikenhout – puur en onbewerkt, maar ook gelakt of geolied – maken het mogelijk voor iedere stijl een bed en bijpassend meubel te creëren. De eiken-look items zijn al samengesteld en in twee kleuren verkrijgbaar.

De bedframes uit de Balance collectie zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. De Balance collectie is vanaf vandaag in de Swiss Sense winkels in Nederland en online verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over de nieuwe collectie en prijzen op www.swisssense.nl

Bedframe Raw.

Swiss Sense is in 2006 opgericht in Uden en biedt alles op het gebied van goed en fijn slapen. Bedden, boxsprings, matrassen en accessoires die met deskundigheid, zorg en aandacht in eigen beheer zijn ontworpen en gemaakt. Zo zorgt de familie Diks, de oprichters van Swiss Sense, al meer dan 100 jaar voor vele nachten slaapplezier. De collecties zijn verkrijgbaar in de ruim 100 winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

Meer informatie:
Swiss Sense
Jagersveld 15
5405 BW Uden
www.swisssense.nl

Publicatiedatum: