Bram Groos: "Brouwers Bedding maakt flinke groei door"

Shannon Daams nieuwe salesmanager BALR.-beds

Brouwers Bedding maakt een flinke groei door. Sinds het bedrijf BALR.-beds in het assortiment heeft genomen, zijn de bedrijfsactiviteiten aanzienlijk toegenomen. Daardoor heeft mede-directeur Bram Groos besloten om zijn verkoopteam uit te breiden.

Sinds kort is Shannon Daams als nieuwe salesmanager van BALR.-beds de gelederen komen versterken. Zij is geen onbekende in het slaapwereldje, want de Waalwijkse heeft als styliste reeds haar sporen verdiend in de beddenbranche. "In die hoedanigheid heb ik ook al veel beddenzaken bezocht. Een perfecte combinatie dus, waarbij ik ondernemers niet alleen een leuk maar vooral nu ook een goed bed kan aanbieden. En een BALR.-bed is een heuse blikvanger voor iedere beddenspeciaalzaak", weet Shannon nu al te melden.
"Met haar komst kunnen we een en ander uitbouwen en optimaliseren. We hebben met Shannon een leuke en enthousiaste salesmanager gevonden", aldus Bram.

Bram Groos (links) met mede-directeur Thieu Brouwers.

Begin februari meldde Wonen360 dat Brouwers Bedden 1 a 2 dealers per regio in Nederland wil die BALR.-bedden en bijbehorende accessoires gaan verkopen. Bram Groos: "Nadat we het BALR.-bed in januari hebben geïntroduceerd, is het in een stroomversnelling gegaan. Binnen 8 weken hebben we een heel dealernetwerk opgezet van ongeveer 20 dealers door heel Nederland. De eerste bedden zijn ook al uitgeleverd, nabestellingen komen binnen en worden zo spoedig mogelijk uitgeleverd."

BALR. staat bekend om haar enorme social media impact. De Facebookpagina telt 307.000 volgers, Instagram liefst 1,2 miljoen. Het merk is groot geworden door hun sterke social mediapositie. "Hier hebben we allemaal profijt van. Dit gaan we zeker merken aan de respons die komt vanuit de doelgroep. Het is een trending, jong en dynamisch lifestylemerk. Hier ligt nog veel potentie", aldus Bram in een nieuwsbrief van Brouwers Bedding aan zijn klanten.
"De BALR.-website heeft inmiddels het bed toegevoegd op de homepage onder het kopje 'home -> bed'. Op de website zullen alle dealers vermeld worden om zo hun klanten door te sturen naar de juiste dealer in de regio." 
Alle dealers hebben inmiddels een mediakit ontvangen die gebruikt kan worden op social media. 

"In totaal komen er tussen de 30 en 40 dealers in Nederland en België. Later dit jaar organiseren wij nog een BALR.-dealerdag waar onze afnemers kennis kunnen maken met oud-voetballer en eigenaar Demy de Zeeuw. Op deze dag presenteren wij ook de ontwikkelingen voor de toekomst", geeft Bram alvast aan.

Op Stad Nijkerk staat nog een leuk artikel over Paul en Jacqueline Kaatee, die het tienjarig bestaan van hun bedrijf Slaapspeciaalzaak 'Slapen doe je Zo…' vieren en BALR. toegevoegd hebben aan het assortiment.

Meer informatie:
Brouwers Bedding BV
Polluxstraat 25 
5047 RA Tilburg
Tel.: 013 53 53 550 
info@brouwers-bedding.nl
www.brouwers-bedding.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven