Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Met deze dekbedovertrekken zul je geen blauwtje lopen"

Beddinghouse brengt nieuwe serie beddengoed

Beddinghouse komt met een nieuwe serie dekbedovertrekken uit de story Blue Note. Het beddengoed heeft als hoofdkleur blauw. "Allerlei kleuren blauw maken de slaapkamer tot een oase van rust. Door de juiste combinatie van tinten te kiezen krijgt de slaapkamer een klassieke, landelijke of juist moderne uitstraling. Met deze dekbedovertrekken zul je zeker geen blauwtje lopen", vertelt een woordvoerder van Beddinghouse.

"Bijzonder in de collectie is dekbedovertrek Hawaï Blue, deze is gemaakt van een nieuwe kwaliteit 100% katoen jersey. Katoen is een natuurlijk product. Het overtrek voelt koel aan, neemt goed vocht op en ademt", vervolgt Beddinghouse. De collectie van KAAT Amsterdam heeft diverse bijpassende blauwe kussens en is eveneens verkrijgbaar bij Beddinghouse. 

Bedding House, producent van bed- en badtextiel, viert dit jaar haar veertigjarig bestaan. Het van oorsprong Nederlandse familiebedrijf is inmiddels wereldwijd in meer dan twintig landen actief.

Meer informatie:
Bedding House
Heereweg 33a 
2161 AC Lisse
info@beddinghouse.com
www.beddinghouse.com

 

Publicatiedatum: