Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking met internationale designers

Artifort lanceert vier nieuwe ontwerpen

Artifort heeft nieuwe designs gelanceerd tijdens Salone del Mobile in Milaan. Het meubelmerk introduceerde vier nieuwe ontwerpen tijdens de grootste meubelbeurs van Europa: een collectie-update en de herintroductie van een Mid-Century Modern icoon. Internationale ontwerpers zoals Patrick Norguet en Luca Nichetto hebben met Artifort's art director Khodi Feiz aan de nieuwe toevoegingen gewerkt. 


De stand van Artifort in Milaan.

416 serie
Met de 416-serie, gelanceerd door Artifort in 1960, maakte de bekende ontwerper Kho Liang Ie een duidelijke verklaring die zijn tijd vooruit was. In zijn ontdekkingsreis zocht hij naar het contrast tussen zachte en stijve structuren. Dit resulteerde in een modulair bankprogramma dat er vanuit elke hoek opmerkelijk uitziet.

Artifort is trots om dit moderne meesterwerk opnieuw te bieden met nieuwe mogelijkheden. Het minimalistische frame van de 416-serie bestaat uit een frame van geborsteld roestvrij staal en zwart gecoate metalen elementen, afgewerkt met latten gemaakt van Santos palissander en gevoerde zitkussens. De 416-serie bestaat uit een fauteuil, een driezitsbank en een vierzitsbank. Het frame kan nu ook worden geleverd als een volledig gecoat metalen frame in een van de Artifort poedercoatkleuren, met de toevoeging van lamellen van geolied eikenhout.

Jima
De stoel Jima van de Franse ontwerper Patrick Norguet is een slanke, expressieve stoel. Opmerkelijk is de enkele, vloeiende lijn die van de bovenkant van de rug loopt, via de leuningen naar de bodem van de stoel. Jima is verkrijgbaar in drie versies en wordt geleverd in een uitgebreid assortiment stoffen en kleuren.

Clarion
De Clarion is een tafel die op creatieve wijze twee archetypische trompetvormige, stalen buizen combineert, die samen in staat zijn om een ​​tafelblad te ondersteunen. Het tafelblad kan rond, ovaal of bootvormig zijn en heeft een afgeronde gefreesde rand en is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, materialen en afwerkingen. De Clarion-familie bestaat uit eettafels, vergadertafels, bistrotafels en bartafels in verschillende groottes. Het tafelblad is verkrijgbaar in massief eiken, eiken gefineerd multiplex met een geoliede afwerking of eiken gefineerd multiplex met een HPL Nano-afwerking. De metalen basis is afgewerkt in een van de poedercoatkleuren van Artifort.

Pala Giro
Artifort verwelkomt een ​​nieuw lid van de Pala-familie: de Pala Giro. De moderne draaifauteuil van de Italiaanse ontwerper Luca Nichetto volgt de vorm van het menselijk lichaam en biedt het comfort van een gemakkelijke stoel. Het roterende voetstuk geeft dit slanke ontwerp een aantrekkelijke uitstraling. Als een bijzonder detail heeft het ontwerp decoratieve naden die de vloeiende lijnen volgen. De Pala Giro heeft een frame gemaakt van massief staaldraad, bedekt met schuim voor comfort en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. 

Meer informatie:
Artifort
info@artifort.com
www.artifort.com

 

Publicatiedatum: