Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Je ziet dat de vraag naar mix and match steeds actueler wordt"

Nico van Loo nieuwe salesmanager voor Ronald Verdult Design in Noordoost-Nederland

Ronald Verdult Design bedient diverse zelfstandig ondernemers en groepen in Nederland, BelgiĆ«, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Het in Breda gevestigde bedrijf is voorraadhoudend en richt zich op winkelaanbod en online aanbiedingen. 
De collectie bestaat uit eigentijdse meubelen in diverse stof, -en houtsoorten en wordt aangeboden op een toegankelijk prijsniveau. 


Inzet: Nico van Loo, nieuwe salesmanager bij Ronald Verdult Design.

Per 1 april 2019 wordt Ronald Verdult Design vertegenwoordigd door Nico van Loo. Op basis van een ruime ervaring op het gebied van inkoop en sales in de woninginrichtingsbranche staat hij de ondernemers te woord. Nico zal de groothandel/importeur op de kaart gaan zetten in Noordoost-Nederland door nieuwe klanten te werven en bestaande klanten optimaal te bedienen. 

Nico: ''Je ziet in de huidige markt dat de vraag naar mix and match steeds actueler wordt. Wij spelen daar als leverancier goed op in door ons aanbod steeds weer opnieuw aan te passen aan de vraag van onze klant en mee te denken over het collectie aanbod." 

Voor meer informatie over collectie, service of andere zaken kunt u contact opnemen met Nico: nicovanloo@hotmail.com of 06 33 76 33 60

Meer informatie:
Ronald Verdult Design
sales@ronaldverdultdesign.nl 
www.ronaldverdultdesign.nl