Consoletafel ontwikkeld voor hotelkamer van de toekomst

TWO-O neemt deel aan Independent Hotel Show

Op 8 en 9 mei vindt de eerste editie van de Independent Hotel Show plaats in RAI Amsterdam. TWO-O zal deelnemen aan het zakelijke evenement voor luxe- en boutique hotels en presenteert een nieuw functioneel ontwerp en hun interieurproductiemogelijkheden.

TWO-O maakt deel uit van The Concept Lab, een initiatief van The Independent Hotel Show. Een speciaal ontworpen stand met acht onafhankelijke merken die niet-traditionele geavanceerde ontwerp- en technologieoplossingen bieden voor hotels. Het Concept Lab richt zich op producten die nog niet op de markt zijn.

TWO-O introduceert voor de eerste keer een functionele consoletafel. Een evolutie op de functionele salontafel, die deel uitmaakt van de eerste TWO-O interieurcollectie. De nieuw ontwikkelde consoletafel is ontwikkeld voor de hotelkamer van de toekomst en een oplossing voor de behoeften van een reiziger.
Omdat het huidige en toekomstige hotellandschap zo snel evolueert, ontwikkelt ons ontwerp mee. Gemaakt met liefde voor natuurlijke duurzame materialen en passie voor modern vakmanschap.

The Independent Hotel Show wordt 8 en 9 mei gehouden in RAI Amsterdam. Two-O is te vinden in stand E56d.

Meer informatie:
Two-O
Elektronstraat 21
1014AP Amsterdam
info@two-o.com
www.two-o.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven