Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vliegvelden Rome sfeervol ingericht door Vibia

Tegenwoordig associƫren weinig mensen vliegen met stijl en comfort. Maar verschillende nieuwe luchthavenlounges dagen die aannames uit. Up to You Studio, een creatief bureau gevestigd in Barcelona en Hamburg, is gespecialiseerd in wereldwijde ontwerpprojecten.


Een rij gestoffeerde fauteuils biedt een ruimte voor ontspannen lezen, terwijl direct tegenover een installatie van Puck Wall Art van Jordi Vilardell hangt. Een groep schijven bovenop elkaar geplaatst, de rustgevende organische bollen vormen een humeurige muurschildering die een zonsverduistering oproepen.

Door dezelfde verfijnde normen toe te passen op twee luchthavens in Rome als elk ander prestigieus ontwerpproject, hebben ze de passagiersloungeruimte voor het internationale bedrijf Avia Partner opnieuw bedacht. De luchthaven Fiumicino van de stad beschikt over drie lounges door het bedrijf, die allemaal Vibia-verlichting integreren in hun eigentijdse ontwerpen.

De studio was ook voorzien van Levy's Wireflow-kroonluchter in de Sala Avia-lounge van het vliegveld, waar bleke houten vloeren en bakstenen muren gecombineerd worden met reserve-meubilair voor een moderne, gastvrije sfeer.



De Star Alliance-lounge in Terminal 3 straalt moderne, Italiaanse stijl uit, zonder in te boeten aan comfort. Mark Up to You selecteerde de lokale cultuur en alle meubels in Italiaanse stijl. Voor de verlichting hebben ze gekozen voor verschillende Vibia-armaturen. De Mayfair- tafellamp van Diego Fortunato  staat op bijzettafels in verschillende zithoeken. Het is gemaakt van glanzend goud afgewerkt metaal en is een bijgewerkte versie van het traditionele 18de-eeuwse bouillotte-licht en biedt een elegante, ingetogen noot aan de ruimte.

Meer informatie:
Vibia
www.vibia.com 

Publicatiedatum: