Dat tot dusverre tweedimensionaal is geweest

Kartell slaagt er voor het eerst in om een driedimensionale stoel te creëren

Kartell Smart Wood Collection is ontstaan ​​uit liefde voor design, voor de kenmerken die uniek zijn voor elk object, maar vooral omdat het voortdurend op zoek is naar het nieuwe en het innovatieve. Het creatieve concept, ontwikkeld door Philippe Starck, begon met de materiaalkeuze, en dat materiaal was hout - het oudste en edele, getransformeerd door Kartell tot een industrieel product.Door het gebruik van gepatenteerde technologie wordt het hout machinaal bewerkt met een vorm die is ontworpen om de kromming van het paneel naar de buitenranden te brengen. Dit creëert rondheid, gecombineerd met de schoonheid van het hout en de mogelijkheid om de natuur te laten terugkomen met ergonomische lijnen.

Voor het eerst is Kartell erin geslaagd om een ​​driedimensionaal product te creëren dat tot dusverre tweedimensionaal is geweest, waarbij zelfs de zijkanten uitnodigende, omsluitende bochten creëren om maximaal comfort te garanderen.

Meer informatie:
Kartell
www.kartell.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.