Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Eerste keer dat deze technologie wordt gebruikt voor buitenmeubilair'

Emu's nieuwste outdoor collectie draait om innovatieve 'houten stof'

Een schaal in bamboevezel, gegoten in metaal: Emu's nieuwste collectie gepresenteerd op de Salone del Mobile 2019 draait om een ​​innovatieve houten stof. De collectie is het resultaat van de nieuwste samenwerking van het merk met de ontwerpers Sandro Meneghello en Marco Paolelli. Re-Wood, is een zitje dat een belangrijke stap voorwaarts betekent op het gebied van buitenontwerp: het is de eerste keer in feite dat dit soort technologie wordt gebruikt voor buitenmeubilair.

Een echte innovatie die de eigenschappen van een stijf maar flexibel materiaal behoudt en gebruikt om het in een textieloppervlakte te transformeren dat naar wens kan worden aangepast en verbogen, terwijl de sterkte van de bamboe wordt behouden.

De vijf delen van de collecties (stoel, fauteuil, fauteuil en een twee- en een driezitsbank) hebben in feite een aluminium basis die de innovatieve 'houten stof' ondersteunt, een materiaal dat de vorm aanneemt van de structuur, het construeren van een zitting en rugleuning. Tot slot combineert Studio Meneghello Paolelli Associati verschillende textiel, texturen en hout, extra comfortabel gemaakt met extra grote kussens met een stoffen bekleding, geschikt voor gebruik buitenshuis.

Meer informatie:
EMU
info@emu.it  
www.emu.it 

Publicatiedatum: