'Eerste keer dat deze technologie wordt gebruikt voor buitenmeubilair'

Emu's nieuwste outdoor collectie draait om innovatieve 'houten stof'

Een schaal in bamboevezel, gegoten in metaal: Emu's nieuwste collectie gepresenteerd op de Salone del Mobile 2019 draait om een ​​innovatieve houten stof. De collectie is het resultaat van de nieuwste samenwerking van het merk met de ontwerpers Sandro Meneghello en Marco Paolelli. Re-Wood, is een zitje dat een belangrijke stap voorwaarts betekent op het gebied van buitenontwerp: het is de eerste keer in feite dat dit soort technologie wordt gebruikt voor buitenmeubilair.

Een echte innovatie die de eigenschappen van een stijf maar flexibel materiaal behoudt en gebruikt om het in een textieloppervlakte te transformeren dat naar wens kan worden aangepast en verbogen, terwijl de sterkte van de bamboe wordt behouden.

De vijf delen van de collecties (stoel, fauteuil, fauteuil en een twee- en een driezitsbank) hebben in feite een aluminium basis die de innovatieve 'houten stof' ondersteunt, een materiaal dat de vorm aanneemt van de structuur, het construeren van een zitting en rugleuning. Tot slot combineert Studio Meneghello Paolelli Associati verschillende textiel, texturen en hout, extra comfortabel gemaakt met extra grote kussens met een stoffen bekleding, geschikt voor gebruik buitenshuis.

Meer informatie:
EMU
info@emu.it  
www.emu.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven