Uitbreiding met tien items gepresenteerd in zes hangers

Headlam presenteert nieuwe naturel voorjaarscollectie

Headlam presenteert een nieuwe naturel collectie lifestyle-interior by Headlam. De collectie bestaat uit aardse kleuren, transparanten en verfijnde materialen. De lifestyle-interior collectie is uitgebreid met tien nieuwe items in haar voorjaarscollectie, gepresenteerd in zes hangers: 

Wonderfull Dimout FR:
De Wonderfull FR is vernieuwd, aan dit kamerhoge item dat naast vlamvertragend ook verduisterend is zijn nu nieuwe kleuren toegevoegd zoals poederkleuren en zeegroene tinten. 

Skyscraper:
De naam zegt het al: dit gordijn is een echte wolkenkrabber door haar 300 cm hoogte. Het gordijn heeft een grove structuur en een verkalkte look, de witte tint erdoor verweven verzacht het effect. 

Spirit & Motion:
Dit zijn linnen gordijnen in taupe kleuren, er komen veel organische vormen terug in de gordijnen.  

Still & Round and Round:
De Still is een gordijn in natureltinten. Het gordijn Round&Round heeft een subtiel effect en door de ronde vormen een rijke uitstraling. 

Catch & Network:
Deze stof heeft een grove look, het heeft naturel tinten, maar ook grijstinten. 

Stylish & Class:
Een transparant gordijn dat soepel valt en een luchtige uitstraling heeft. Daaraan toegevoegd een subtiel glittertje wat komt door de glansdraad. Het klassieke patroon wordt mooi gefilterd door het daglicht.

Voor veel gordijnstoffen wordt polyester als basis materiaal gebruikt, zo ook bij bovengenoemd item Wonderfull Dimout FR. Een gordijnstof vervaardigd van polyester heeft vele voordelen: niet beïnvloedbaar door luchtvochtigheid, hoge lichtechtheid, een minimale krimpwaarde en afhankelijk van het type weving ook eenvoudig te reinigen.
In de nieuwe stof de Skyscraper zit 65% polyester-acryl. De toevoeging van acryl aan gordijnstoffen geeft de mogelijkheid om het geweven materiaal een grovere/wol look uitstraling te geven. Polyacryl heeft tevens de eigenschap om warmte vast te houden.
Headlam maakt in deze collectie veel gebruik van viscose. Dit materiaal wordt gemaakt van natuurlijke houtvezels. De stoffen Still, Stylish en Spirit bestaan gedeeltelijk uit viscose, de natuurlijke uitstraling bij deze items is mede vanwege de toepassing van dit materiaal in de samenstelling.

Wat zijn de musthaves volgens Headlam voor dit voorjaar? Een echte lentekleur is poederroze, wat met veel kleuren gecombineerd kan worden. Prints op de muur of op je gordijn? Tegenwoordig zijn er zoveel hippe prints die je kunt kiezen voor gordijnen. Denk aan strakke lijnen, grafische prints of abstracte vormen. Dit jaar zijn het vooral abstracte vormen die je terug gaat zien. 

Headlam Zutphen
Bettinkhorst 4
7207 BP Zutphen
sales@headlam.nl
www.headlam.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven