Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geluiddempende oplossingen op basis van Helmholtz-principe

Panelen vergroten akoestisch comfort

Het in België gevestigde bedrijf Triplaco verkoopt akoestische panelen van Print Acoustics. De collectie panelen is ontwikkeld om allerhande storende geluiden uit de omgeving te absorberen en reduceren.

"Hierdoor ontstaat een groter akoestisch comfort, zelfs in druk bezochte ruimtes met veel achtergrondlawaai. De akoestische dempende panelen van Print Acoustics worden dan ook gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen: kantoren, openbare gebouwen, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen enzovoorts.
Print Acoustics streeft ernaar de meest efficiënte, stabiele en decoratieve akoestisch dempende oplossingen op basis van het Helmholtz-principe te ontwikkelen en te produceren voor de reductie van de nagalm, veroorzaakt door de menselijke stem", vertelt een woordvoerder. 

De akoestische panelen waren te zien op Fiera Milano. 

De panelen op basis van het Helmholtz-principe bestaan uit een hoogwaardige kern met een kwalitatieve, eenvoudig te reinigen bovenlaag. "Samen met ons netwerk van partners garanderen wij de klanten lokaal een persoonlijke begeleiding van hun project, vanaf de voorschrijving tot de installatie", vervolgt Print Acoustics.

Alle akoestisch dempende producten van Print Acoustics worden door het bedrijf ontwikkeld en geproduceerd. Ze ondergaan grondige testen in de nagalmkamer van een onafhankelijk akoestisch laboratorium, voordat ze op de markt gebracht worden. Na een studie en de technische tekening van elke bestelling, worden de panelen, deuren en losse elementen geproduceerd in de fabriek in Harelbeke (België). De kwaliteit van de producten wordt tijdens en na het productieproces gecontroleerd.

Meer informatie:
Division Acoustic Panels
Generaal Deprezstraat 2
B-8530 Harelbeke
K.vereecke@triplaco.be
www.triplaco.be

Publicatiedatum: