Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Designpatronen vormbaar met parketformaten

Bauwerk by Yepp neemt deel aan Architect@work

Yepp is fabrikant en verdeler van verschillende A-merken in parket en vloerbekleding. Er bestaat sinds een jaar of vijf een intensieve samenwerking tussen Yepp en het Zwitserse Bauwerk Parkett. Het is het gezamenlijk doel om het merk Bauwerk Parkett professioneel en duurzaam in België te vermarkten. Daarom hebben beide merken besloten aan Architect@Work in Kortrijk deel te nemen. Dit internationale beursconcept trekt voornamelijk architecten en designers aan. Daarom kiest Yepp ervoor om op deze beurs de parketoplossingen naar voor te schuiven: Bauwerk Formpark QUADRATO en Bauwerk Formpark ROMBICO.

"Het design van de stand is bewust beperkt tot een minimum. De zogenoemde designpatronen die met bovenstaande parketformaten vormbaar zijn, worden op drie verschillende schalen gedrukt op transparant papier. Deze kunnen dan op een aantal verschillende grondplannen gelegd worden. Zo kan aan de bezoekers uitgelegd en getoond worden hoe de designpatronen de ruimtes beïnvloeden.
Ook zullen op de beurs staalborden van alle mogelijkheden getoond worden om de verschillende kleuren en het aanvoelen van het oppervlak te laten zien", laat een woordvoerder weten.

De Zwitserse onderneming Bauwerk Parkett produceert parket dat voldoet aan de hoogste eisen. Bauwerk is trots op haar geschiedenis, maar focust tegelijkertijd op innovatie. Meer dan 60 procent van het Bauwerk gamma wordt in Zwitserland geproduceerd. Er zijn nog twee andere productiefaciliteiten, in Litouwen sinds 2014 en in Kroatië sinds 2017.

De firma Yepp, gevestigd te Turnhout, is exclusief distributeur voor Bauwerk Parkett in België. Ontstaan als houthandel, is Yepp één van de laatste fabrikanten van massief parket in België. Dit wordt aangevuld met een eigen assortiment in meerlaagse parketvloeren.

Architect@Work wordt gehouden op 9 en 10 mei in Kortrijk. Bauwerk Parkett is te vinden bij standnummer 215.

Meer informatie:
Bauwerk
www.bauwerk-parkett.com

Yepp
sales@yepp.be
www.yepp.be

Publicatiedatum: