Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Haal de lente in huis met Upstairs Traprenovatie

"We hebben al meer dan 70.000 trappen onder handen genomen"

Het is lente en dus begint het bij iedereen te kriebelen: de grote voorjaarsschoonmaak! De woonkamer, keuken, slaapkamer, maar zeker ook de hal worden in deze periode in vele huishoudens weer flink onder handen genomen. "Haal ook de lente in huis en voorzie je trap van een nieuwe, frisse look met onze overzettreden in decors van diverse materialen", roept een woordvoerster van Upstairs Traprenovatie een ieder op.

"Als familiebedrijf zijn we al sinds 1997 gespecialiseerd in trappen renoveren, opknappen en bekleden, en hebben we al meer dan 70.000 trappen onder handen genomen. Het feit dat Upstairs de uitvinder en exclusieve ontwikkelaar van het product traprenovatie is, maakt ons bedrijf de enige echte marktleider en daarmee dé nummer 1 in traprenovatie. Onze deskundige medewerkers kunnen vrijwel elke trap renoveren, of deze nu van hout, beton, staal of natuursteen is. Onze overzettreden, die over de bestaande treden worden geplaatst, zijn gemaakt van eerlijke materialen en daardoor 100% duurzaam. Het resultaat is een onderhoudsvriendelijke trap die je nooit meer hoeft te schuren of verven. De tijd die je dan ieder jaar tijdens de lenteschoonmaak overhoudt, kun je dan besteden aan zaken die écht leuk zijn in de lente: lekker naar buiten en genieten van het heerlijke weer."

Frisse decors
"Er zijn een hoop mogelijkheden om je trap te voorzien van een frisse (lente-)look. Bijvoorbeeld met het decor Freshwood. Dit decor geeft met zijn mooie, oud witte tot lichtgrijze uitstraling en reliëf, een extra dimensie aan je interieur. Door de trap met Freshwood te bekleden creëer je rust en reinheid in huis! Houd je meer van een landelijke sfeer in je huis? Kies dan voor het decor Capitol Pine, een decor dat komt van de pijnboom. De structuur van deze oude doorleefde bomen is goed zichtbaar bij dit decor met zijn ruwe, natuurlijke stoere uitstraling en reliëf. Door te kiezen voor een van deze lichte decors krijgt je huis gedurende het hele jaar een frisse uitstraling en is het continue lente!"

Voordelen
De voordelen van een Upstairs Traprenovatie op een rij:
- Meer dan 70.000 traprenovaties uitgevoerd
- Exclusief op maat op basis van jouw wensen
- Kras- en slijtvast
- Zonder hak- en breekwerk
- Onderhoudsvriendelijk
- Ruimste keuze aan materialen
- Uiterst veilige oplossingen
- Doorgaans klaar binnen één dag
- Meer dan 20 jaar ervaring

Wil je meer informatie over een traprenovatie van Upstairs? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies:
Upstairs Traprenovatie
Risseweg 17
6004 RM Weert
+31 (0)900 – 872 77 36

www.upstairs.com

Publicatiedatum: