"Het is een bedieningselement, lichtwekker en alarm in één"

Een musthave in elke slaapkamer: de Loxone Touch Nightlight

"Laat u niet misleiden door de naam. De nieuwe Loxone Touch Nightlight is meer dan alleen een nachtlampje. Het is een bedieningselement, lichtwekker en alarm in één en zorgt bovendien voor aangename sfeerverlichting. De musthave in elke slaapkamer: van de master bedroom tot de kinderkamer", laat een woordvoerster van Loxone weten. 

"Goed begonnen is half gewonnen, dat geldt ook voor een goede start van de dag. In tegenstelling tot het schelle ‘tuut tuut tuut’ waarvan u grijze haren krijgt, wordt u vanaf nu gewekt door een langzaam toenemend licht. Zo simuleert de Touch Nightlight bijvoorbeeld een zonsopgang waardoor u de dag vol energie kan beginnen. Of toch liever wakker worden met muziek? Geen probleem! Deze component integreert zich volledig in het Real Smart Home waardoor u naast de vijf beschikbare wekkertonen kunt kiezen voor een integratie met de Loxone Music Server."

Oriënteringslicht
"Moet u er ’s nachts ook soms uit? Het maakt niet uit of u snel naar het toilet moet of dat uw kinderen even aandacht vragen, de Touch Nightlight van Loxone biedt u net voldoende oriënteringslicht zodat u niet volledig wakker schrikt. Dit helpt natuurlijk ook bij het bestrijden van de monsters op de kinderkamers. Dankzij het nachtlampje zien ze onmiddellijk dat alles in orde is en kunnen ze rustig terug in slaap dommelen.
Maar dat is lang niet alles. De Touch Nightlight wordt dankzij de geïntegreerde Touch Pure ook het mooiste bedieningselement in uw woning. Bedien met enkele eenvoudige klikken de verlichting, de muziek en de zonwering."

Alarmsysteem
"Bovendien is de Touch Nightlight van Loxone ook een slimme toevoeging aan uw alarmsysteem. Gaat het alarm af? Dan zal de Touch Nightlight ook reageren. Eerst met een akoestische klik, dan met een waar alarmgeluid en ten slotte met een optisch alarm. Zo wordt u ook in dromenland onmiddellijk verwittigd van dreigend gevaar.
Naast deze handige functies toont de digitale display naast de tijd ook de buitentemperatuur, kunt u het personenalarm met een klik activeren en deactiveren, heeft het een geïntegreerde snooze-functie en ziet de Touch Nightlight er heel elegant uit.
Net zoals alle andere producten van Loxone is de Touch Nightlight heel eenvoudig te installeren. Voor meer informatie over deze component kunt u steeds een kijkje nemen op onze website. Wilt u onze producten in real life in werking zien? Boek gerust één van onze gratis experience tours in de demowoning van Loxone Benelux."

Meer informatie:
Loxone Benelux
Gebroeders van Raemdonckstraat 1 b/c
2560 Nijlen
Tel. +31 208 208 214 (NL)
       +32 3 369 10 68 (BE)
www.loxone.com


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven